Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elképzelhető hogy nem is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy nem is vagyok biszex csak azért érzem ezt a vágyat mert régen voltam férfival?

Figyelt kérdés
Pár éve voltam férfival. Sokszor megtetszenek a nők, volt rá pl. hogy beleszerettem a barátnőmbe, de ő egy különleges ember volt. Lehet hogy azért érzem ezt mert régen voltam férfival? Próbáltam nőkkel ismerkedni de csak alkalmiak találtak meg, azt meg úgy nem szeretném. Valahogy helyre kellene rázódnom érzelmileg mert barátnőm úgysem lesz. Hogy kezdjem el azt érezni, hogy undorítóak az érzéseim, és hogy kívánjam ismét a férfiakat?
2018. jún. 20. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Hány éves vagy?
2018. jún. 20. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Te simán biszex vagy.
2018. jún. 20. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha beleszerettél a barátnődbe, és megpróbáltál nőkkel ismerkedni, akkor biszex vagy. Üdv a klubban!
2018. jún. 20. 23:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit vitatkozni ezen, biszex vagy.
2018. jún. 21. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!