Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elmondtam anyukámnak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam anyukámnak, hogy biszex vagyok és most sír?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és lány. Nem akartam elmondani neki...de már nem bírtam tovább titkolózni előtte. Kiderültek más dolgok is és úgy voltam vele, hogy most vagy soha. Félek, hogy most egy csalódásnak tart. Nem merek a szemébe nézni. Mit tegyek!?
2018. jún. 20. 15:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Én biszex vagyok, de mivel srácokkal csak szexet tudok elképzelni, sosem avatnám be a családomat ebbe. Megismerni úgyis nőt fognak, a többi rám tartozik.
2018. jún. 21. 07:04
 12/13 A kérdező kommentje:
De én nem csak szexet tudok elképzelni. Ugyanúgy képes vagyok szerelmes lenni egy lányba is.
2018. jún. 21. 12:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem jól tetted, majd "túllép" rajta :) az egy jó jel, hogy utána átölelt, szerintem rendben van. nem hinném, hogy egy csalódásnak tartana!! :)

hallottam már ilyenről, hogy azt mondta anyu, hogy okés akkor kell egy kis idő, aztán utána már ott támogatta a lányát ahol csak lehetett, bár lehet én is aggódtam volna, ha ezt a reakciót kaptam volna, de nem feltétlenül kell :)

Szerintem sosem felejtem el, amikor egyszer (itt még nem mondtam el itthon, hogy biszex vagyok) beszéltünk a témáról mamával és anyával, mamám végig ott szívatott szokás szerint, hogy ha valaki meleg lenne a családban nem örülne (csak ott már nem bírta ki, hogy ne nevesse el magát, amikor megkérdeztük anyával, hogy miért és azt mondta hogy akkor ő is elkapná :D), aztán megölelgetett és mondta hogy ugyanúgy szeretne, ha "lenne velem is valami" :D szóval ezért mondom, hogy ez nem jelenthet rosszat :)

2018. jún. 22. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!