Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam anyukámnak, hogy biszex vagyok és most sír?
szerintem jól tetted, majd "túllép" rajta :) az egy jó jel, hogy utána átölelt, szerintem rendben van. nem hinném, hogy egy csalódásnak tartana!! :)
hallottam már ilyenről, hogy azt mondta anyu, hogy okés akkor kell egy kis idő, aztán utána már ott támogatta a lányát ahol csak lehetett, bár lehet én is aggódtam volna, ha ezt a reakciót kaptam volna, de nem feltétlenül kell :)
Szerintem sosem felejtem el, amikor egyszer (itt még nem mondtam el itthon, hogy biszex vagyok) beszéltünk a témáról mamával és anyával, mamám végig ott szívatott szokás szerint, hogy ha valaki meleg lenne a családban nem örülne (csak ott már nem bírta ki, hogy ne nevesse el magát, amikor megkérdeztük anyával, hogy miért és azt mondta hogy akkor ő is elkapná :D), aztán megölelgetett és mondta hogy ugyanúgy szeretne, ha "lenne velem is valami" :D szóval ezért mondom, hogy ez nem jelenthet rosszat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!