Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elmondtam anyukámnak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam anyukámnak, hogy biszex vagyok és most sír?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és lány. Nem akartam elmondani neki...de már nem bírtam tovább titkolózni előtte. Kiderültek más dolgok is és úgy voltam vele, hogy most vagy soha. Félek, hogy most egy csalódásnak tart. Nem merek a szemébe nézni. Mit tegyek!?
2018. jún. 20. 15:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Mi volt a pontos reakciója?

Amúgy szerintem most egyelőre semmit, amit kellett már megtetted, elmondtad neki. Várj és majd max ő reagál, esetleg beszélgettek róla.

2018. jún. 20. 15:45
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Enyem is sirt eloszor. Sztem ez normalis reakcio. Majd feldolgozza. 25f
2018. jún. 20. 15:46
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Ez most biztos mellbevágta. Hagyj időt neki, hidd el megnyugszik, pár nap biztosan kell neki.

Ne idegeskedj.

2018. jún. 20. 15:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát először elsírta magát és megkérdezte, hogy komolyak e az érzéseim a lány iránt. Utána átölelt, de mondta, hogy szüksége van egy kis időre...csak így is elég sok dolgot elrontottam ( nem vettek fel orvosira, cigizek, nem én vagyok a legpéldamutatóbb magatartású gyerek, stb) és attól félek, hogy egy csalódásként tekint rám.
2018. jún. 20. 15:48
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
elmondtad, kibőgi magát és az élet megy tovább... vagy idegesítsd fel, hogy swinger klubba jársz 12 éves korod óta... hátha attól megnyugszik...
2018. jún. 20. 15:49
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Ahogy és amiket írsz, szerintem jófej vagy. Anyukád reakciója is rokonszenves.

Szerintem nincs gáz. Adj neki egy kis időt!

39f

2018. jún. 20. 16:47
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem miért sír. Bi vagy. És? Nincsen gyerekem, messze vagyok attól, de ha lenne és a lányom közölné, hogy biszex, vagy esetleg leszbikus, nem érdekelne. Mármint de, érdekelne, csak éppen nem tagadnám le, ki hanem támogatnám és remélném, hogy megtalálja azt a személyt akivel boldog lehet, legyen az bármilyen nemű. Én nem tudom milyen vagyok, heteró, leszbi vagy bi, mindenesetre apám anno apám mondta, hogy pont lesz@rja magasról melyik nemet szeretem, a lényeg, hogy boldog legyek, vagyis legyünk. Mind a mai napig nem volt egy szerelem se, de ettől még a véleményem megvan. Ha esetleg az unoka miatt nem tetszik neki valami mert nagyon akart egyet, vagy tesódtól (ha van) várhatja, vagy ti is örökbe fogadhattok egy gyerkőcöt ha egy lánnyal jönnél össze. Vagy elfelejtheti.
2018. jún. 20. 18:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Velem is pont ugyanez volt pár hete, annyi különbségel, hogy nem sírt csak azt mondta, hogy majd még lehet elmúlik, pedig azt is hozzátettem, hogy a lányok jobban is érdekelnek.

Mi azóta nem beszéltünk róla, szerintem te se feszegesd a témát és majd ha ő úgy érzi akkor úgyis felhozza majd ha már nem érzi úgy, hogy kellemetlen róla beszélni.

2018. jún. 20. 19:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Megtörtént a kitárulkozás, most a feldolgozás ideje van. Várd meg, hogy édesanyád fel tudja dolgozni, és megnyugodjon. Aztán, ha akar, ő kezd el beszélgetni veled, rólad.
2018. jún. 21. 00:11
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Kissé meggondolatlan voltál. Vannak dolgok, amelyek csak magára az egyénre tartoznak és ilyenekkel nem terhelünk másokat. Most idejekorán nagy lelki terhet tettél rá, ami nélkül boldogan élt volna.
2018. jún. 21. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!