Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek mit tegyek ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Hetero vagyok, de ki akartam probalni mindig is egy ket dolgot egy masik fiuval. Talaltam is egy meleg fiut aki szivesen segitene a problemamon, de rajottem hogy en ezt annyira nem is akarom. Lemondanám szivem szerint, de most meg irogat hogy egy talalkozas belefer. Meg hogy egyszer elunk mindent ki kell probalni. Amugy meg tenyleg csak ilyen kis dolgok lettek volna mint pl kiveres/cumi talan oda vissza de ez csak a kepzeletemben van es szerintem ott is marad. Mit tehetnék?

2018. jún. 12. 07:21
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Ha nagyon zaklat tiltsd le
2018. jún. 12. 07:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A tiltas bunkosag. Kerd meg hogy hagyjon. Amugy en is hasonlo helyzetben vagyok csak nem talaltam senkit meg. Te hol talaltad? En kiprobalom majd mert legalabb tudom igazan akarom-e.
2018. jún. 13. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom találkozz vele. Sokáig olyan helyzetben voltam mint te majd egyre sűrűbben jött elő bennem hogy mit veszíthetnék egy találkozóval majd rászántam magam és találkoztam egy meleg sráccal, diszkrét normális srác akivel azóta is összejárunk néha és semmit sem erőltet. 21
2018. jún. 14. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
De az én helyzetem különleges, mert csak akkor gondolok ilyenekre, ha kanos vagyok... Eddig kitalaltam kifogasokat hogy miert nem akarok talalkozni. Meg a srac 36 éves én meg 20 :/ ez kicsit sok nem?
2018. jún. 26. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!