Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiuk mit tennétek ebben a helyzetben? (Többi lent)
Szóval a barátomnak tényleg mikropénisze van (5-7 cm)
Ami kulonosebben engem nem zavar mert ugyanugy tudok elvezetett okozni neki de én eddig inkább passzívnak tartottam magam
De lehetséges hogy ezzel a méretel ő aktív??
Van bármilyen prakrika amivel csak 2-3 cm lehet növeni????
Ha nem is lehet megnővelni mit ajánlotok??
Lehetséges vele szex?
Ha nem akkor hogyan tudnam jol kielégiteni
Számos módszer létezik, egyik jobb mint a másik. A kamu pirulákat kihajítjuk a képből és marad a korábban már említett sebészeti módszer, vagy a pumpálás/nyújtás.
A pumpálás eredménye években mérhető rendszeres ésszerű használat mellett: azonnal mindig kap a tulajdonosa olyan 10% pluszt az első spriccelésig, de utána visszaáll a korábbi méretre. A vizes pumpa rendszeres használata hozz csak eredményt ami egyénfüggő.
Évek óta pumpálok, 13centiről 15centire értem de ahhoz nagyon állnia kell :) A pumpa testében ettől nagyobb de az elv ugyan az - a 13centis farkat 14centire, a 15centis farkat 16-17centire lehet húzni egy rövidebb időre... egyébként inkább a vastagsága nő nem a hossza.
Plussz az utóbbi időben megfigyeltem hogy a farkat a vákuum kifele is húzza a helyéről, ezt látjuk a pumpában. Egy kör alakú idommal ezt a hatást megszüntettem, így már nem is húz még annyit sem... 15centin maximum 1cm de ahhoz totál vákuum kell, amit nem birni 1-2 percnél tovább.
Nyújtógyakorlatokkal nem foglalkoztam, órát érdemes szánni ezekre úgy hogy közben csak félig állhat. Ha csináltam is kb 2-3perc után meguntam és inkább kivertem :D
Mindenesetre bármi előtt levágjuk a szőrzetet a farok környékén, többnyire az is elég hatékony :)
A sebészeti beavatkozás az tuti módszer.
Ott inkább a lábadozás a húzós. Már nem emléxem,hogy 6hét vagy hónap-ig nincs sex utánam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!