Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ki szeretném próbálni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretném próbálni, hogy leszopok egy férfit, de van barátnőm. Valaki volt már ilyen helyzetben és megtette?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy gáz, nem akarom elveszíteni őt, de egyszer szeretném kipróbálni kíváncsiságból.
2018. ápr. 4. 16:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2018. ápr. 4. 16:17
 2/18 anonim ***** válasza:
56%
Beszéld meg a barátnőddel,én megengedném a helyében,hogy kipróbáld pasival is.
2018. ápr. 4. 16:47
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Hát,én nem engedném meg,hogy kipróbáld mellettem fiúval,azért az én barátom ne mások farkát szopja.
2018. ápr. 4. 17:02
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem is undorító ez így.
2018. ápr. 4. 17:12
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
Utana ugy sem tudnal leallni. Lehetsz ember es kilepsz a kapcsolatbol, vagy egy sunyi fsz es megcsalod. Te dontesz.
2018. ápr. 4. 17:53
 6/18 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy gáz, de azután jöttek ezek a vágyak, hogy összejöttem vele. És valószínűleg nem lesz ebből semmi, hiszen vele tervezem az életem leélni.

Csak érdekelne olyan véleménye, aki megtette.

23/F

2018. ápr. 4. 18:28
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Ne foglalkozz másokkal. Ha úgy érzed boldoggá tenne, tedd meg.
2018. ápr. 4. 19:34
 8/18 anonim ***** válasza:
68%
Nem tartom etikusnak, hogy megcsaljam a feleségem, mert épp egy farkat szeretnék érezni magamban. Ezért nem is pasizok, pedig sokszor gondolok arra, hogy milyen jó lenne. Ettől függetlenül, nem hagytam ki az alkalmat, amikor a szintén nős barátom felajánlotta, hogy lesz*phatom.
2018. ápr. 4. 19:41
 9/18 anonim ***** válasza:
84%

Velem volt ilyen, de nem álltunk meg orálnál.

Utána tűrtőztettem magam, a kapcsolatunk vége után viszont több pasival is lefeküdtem.

2018. ápr. 4. 19:52
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem pasizni szeretnék, ez csak testi vágy, kíváncsiság. Érdekel milyen a másik oldalon lenni.
2018. ápr. 4. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!