Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ki szeretném próbálni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretném próbálni, hogy leszopok egy férfit, de van barátnőm. Valaki volt már ilyen helyzetben és megtette?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy gáz, nem akarom elveszíteni őt, de egyszer szeretném kipróbálni kíváncsiságból.
2018. ápr. 4. 16:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A 8-as választ tartom szimpatikusnak . Őszinte és nem beszél mellé . Sok férfival előfordul (pláne egy karnyújtásnyira meredező farok láttán ) arra gondol , hogy milyen lenne megfogni , netán milyen lenne bekapni .

Még a katonaságnál történt , hogy egyik alkalommal - amikor csak ketten voltunk - az egyik srác rám támadt , hogy meg akar szopatni . Sikeresen elhárítottam , de sok évvel utána - mostanában - arra gondolok néha , mégiscsak jó lett volna kipróbálni .

2018. ápr. 4. 21:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg pasim van, de kikpróbálnám egy lánnyal. Mellette eszem ágában sem lenne.
2018. ápr. 4. 23:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én régóta azon agyalok, hogy hagyom egy srácnak, de nem léptem még... Ha pesti vagy írj.
2018. ápr. 5. 09:44
 14/18 A kérdező kommentje:
Győrben vagyok.
2018. ápr. 5. 11:05
 15/18 A kérdező kommentje:

Igazatok van, mindenkinek! Megértem és elfogadom mindenki álláspontját, véleményét, és köszönöm őket.

Arra jutottam, hogy nem teszem meg, bár nagy a vágy, de lehet, hogy csak az ismeretlen miatt és egy valós helyzetben nem lenne olyan jó, nem tudom. A vágyaimat nem tudom befolyásolni, de el tudom nyomni őket és a döntés az enyém. A barátnőm fontosabb, mint ez. Nem tudom megítélni, hogy ez megcsalás vagy nem, de hazugság lenne mindenképp, amit nem akarok.

2018. ápr. 5. 13:45
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Azzal légy tisztában, hogy ha kipróbálod egy tiszta, helyes, szimpi barátságos sráccal, valószínű TETSZENI fog.

Utána nehéz lesz leállni ! Ismét találkozni akarsz vele, főleg ha Ő is rábeszél. Tudom most is nehéz kicsit !

Ismerős a helyzet !

50 F.

2018. ápr. 6. 19:09
 17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jöhet szóba, hogy elmondom neki, és nagyon úgy néz ki, hogy vele maradok még nagyon sokáig. Ha egy alkalommal kipróbálom, az sem fér bele szerintetek?
2018. ápr. 26. 20:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen érthető hogy a kíváncsiság/vágy hajt. Ha kiprobalod lehet megtetszik lehet nem, ha nem teszed meg nem fogod tudni. 20/F
2018. máj. 29. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!