Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretném próbálni, hogy leszopok egy férfit, de van barátnőm. Valaki volt már ilyen helyzetben és megtette?
A 8-as választ tartom szimpatikusnak . Őszinte és nem beszél mellé . Sok férfival előfordul (pláne egy karnyújtásnyira meredező farok láttán ) arra gondol , hogy milyen lenne megfogni , netán milyen lenne bekapni .
Még a katonaságnál történt , hogy egyik alkalommal - amikor csak ketten voltunk - az egyik srác rám támadt , hogy meg akar szopatni . Sikeresen elhárítottam , de sok évvel utána - mostanában - arra gondolok néha , mégiscsak jó lett volna kipróbálni .
Igazatok van, mindenkinek! Megértem és elfogadom mindenki álláspontját, véleményét, és köszönöm őket.
Arra jutottam, hogy nem teszem meg, bár nagy a vágy, de lehet, hogy csak az ismeretlen miatt és egy valós helyzetben nem lenne olyan jó, nem tudom. A vágyaimat nem tudom befolyásolni, de el tudom nyomni őket és a döntés az enyém. A barátnőm fontosabb, mint ez. Nem tudom megítélni, hogy ez megcsalás vagy nem, de hazugság lenne mindenképp, amit nem akarok.
Azzal légy tisztában, hogy ha kipróbálod egy tiszta, helyes, szimpi barátságos sráccal, valószínű TETSZENI fog.
Utána nehéz lesz leállni ! Ismét találkozni akarsz vele, főleg ha Ő is rábeszél. Tudom most is nehéz kicsit !
Ismerős a helyzet !
50 F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!