Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Volt már valaki így?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok. Barátnőmmel 1 hete vagyunk együtt. Már az ismerkedéskor kijelentette hogy nem teljesen biztos benne hogy a fiúkat szereti. Csók már volt köztünk, de akkor is én csókoltam meg őt. De különösebben nem izgatta fel a dolog szerintem. Ma felhozta hogy van egy lány akivel kipróbálná, hátha kiderül hogy ez csak valami butaság nála. Volt már valaki aki így jött rá arra hogy a lányokat szereti? Belemenjek ebbe? :/2018. jún. 9. 22:46
1/11 anonim válasza:
Ez az a dolog, ami ha nem most, legfeljebb két hét, vagy Isten tudja mennyi idő után megint előjön. Te, meg ő is ezelatt a dolog alatt álltok, ez nem erőltethető sokáig, ha az fogja vonzani inkább, nem tud mit csinálni ellene úgysem. Ez ilyen.
2/11 anonim válasza:
Ahogy megízleli milyen egy másik nő csókja, érintése, szeretete - el is felejti a pasikat. Ha nők járnak a fejében, nőket kíván, valószínűleg téged sem úgy szeret, ahogy te azt elvárnád. Bár ez egy erős kijelentés ennyi információ alapján. Az értékelendő egyébként, hogy elmondta, hogy mit érez. Gondolom nem rég óta vagytok együtt, ha még csak első csók volt... Lehet el kell engedni ezt a lánykát és keresni olyant, aki már tisztában a szexuális orientációjával.
3/11 anonim válasza:
Miért ne engednéd? Az ő élete. Ha akarja úgy is kipróbálja. Mármint ha nem boldog melletted. Lehet, hogy te szereted, de ha ha ő egyáltalán nem tudja viszonozni, akkor ne fájdítsd a szíved! :)
De ha belemegy, próbálj meg ott lenni, hátha biszex a másik csaj is és esetleg lehet egy édes hármas.... :D :D
4/11 anonim válasza:
Remélem nagyon sokan vannak így, és mindegyik nő lecserél benneteket egy másik nőre😀
5/11 anonim válasza:
Te olyan egy népi cserépedény vagy, #4!
6/11 anonim válasza:
Két eset lehetséges. Együtt maradtok, és engeded, hogy csajokkal, de inkább csak eggyel, kavarjon vagy, amíg nem okoz egyikőtöknek se nagy traumát, elengeded, és keresel egy olyan csakt, aki csak téged szeret.
7/11 anonim válasza:
Még nagyon a kapcsolat elején vagytok. Így nem lesz nagy a trauma, ha elengeded őt. (végleg)
8/11 A kérdező kommentje:
#4-es igazán kedves vagy.
A többieknek nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Valószínűleg tényleg az lesz, hogy el kell engednem őt. Nem akarom azt hogy boldogtalan legyen miattam. :/
2018. jún. 10. 12:21
9/11 anonim válasza:
Ne csak miatta, magad miatt is tegyél így. Te is szenvednél rendesen egy ilyen kapcsolatban. A legjobb döntés, ha mielőbb véget vettek ennek.
10/11 A kérdező kommentje:
Annak mennyi az esélye hogy legalább barátok tudunk maradni?
2018. jún. 10. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!