Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez sértene egy bi vagy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez sértene egy bi vagy meleg pasit? Téged zavarna?

Figyelt kérdés
Mozgat hogy kipróbáljam pasival egyszer. Mármint fiú szerepben. De csak személytelenül. Tehát pl arc képet kihagyva. Csak talizni és belecsapni. Nem kell tudja mivel foglalkozom, stb. Csak szex! De amikor írt vki a vége mindig az volt hogy jaj szép a farkad meg szexy a tested de arc kellene.... sértette hogy nem bízok meg benne.... nem értem miért?! Lehet csak én gondolom hogy nem szerelmet keresve nem az arc a lényeg...?!
2018. jún. 8. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jöhetsz személytelenül.
2018. jún. 8. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Arckép alap...nem is értem valakinel ez hogy nem lehet fontos (19/f)
2018. jún. 8. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel. Azért szeretném tudni h kivel találkozok és kell a szimpátia.
2018. jún. 8. 15:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem az arc nem lényeg. Illetve 1 a lényeg. Ne legyen unszimpi, de mivel nem szerelmet keresek így a lényeg annyi, hogy a teste izgató legyen. Én így állok a dologhoz. Csajnál már más tészta...
2018. jún. 8. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért a csak szexhez is kell némi szimpátia. Arc nélkül nem megy. Ha máskor nem, amikor találkoztok, csak látja a másik az arcodat. Akkor mi ez a titkolózás?
2018. jún. 10. 09:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom a neten viszontlátni. Meg szerintem nem mindenkinek fontos. A melegeknek igen mert smarolni stb akarnak. A biszexeknek nem :) nekem se mert bi vagyok.
2018. jún. 10. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!