Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy biszex vagyok?
Így: biszex vagyok, elfogadtam. :) Szarj mások előítéletére. azonban mivel a társadalom előítéletes, jogod van mellébeszélned a való életben - de kizárólag önvédelemből!
Ha viszont kifejezetten önmagad előtt érzed jelenleg problémásnak a biszexualitásodat, arra azt mondom, még igen fiatal vagy, önismeret mélyítéssel idővel ez is megoldódik. Egyébként is szinte minden nemű fejlődésben az önismeret folyamatos mélyítése alapvető.
"Ismerd meg önmagad" - Delphoi jósda.
Gondold végig, mi zavar téged ebben.
Elárulok egy titkot: a nők is voltak már férfival... :)
Na, így talán már nem s olyan nehezen elfogadható a helyzet, nemde? ;) Bár, tudom, önmagában ez nem elég.
Úgyhogy hajrá , továbbra is mélyítsd önismereted! :)
Én is azt teszem, mint mindig. :)
Apropó, még egy leli és intellektuális támasz:
a pszichológusok jelentős része szerint mindenki biszex, még a homók is! Mégpedig a spektrum, a skála valamely fokán található mindenki, de aki nem biszex, az látens (rejtetten, öntudatlanul) biszex.
#1 "a pszichológusok jelentős része szerint mindenki biszex, még a homók is! "
Max az 1 bites homok akik fűvel fával csinálják de engem csak a fa.sz indít be a punci nem.
"Max az 1 bites homok akik fűvel fával csinálják de engem csak a fa.sz indít be a punci nem."
Erre annyi mondanék, hogy a biszexualitás önmagában nem feltétlen jelenti, hogy fűvel fával. Csak azt, hogy nem számít a másik neme. Lehet , hogy egy biszex leragad egy azonos neműnél évekre. Az is lehet, hogy egy ellentétes neműnél köt ki évekre. Sokféle biszex van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!