Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero srácok időnként megnéznek. Ők látens biszexek, vagy mi?
Nem egy pasi nézett meg pl gimiben, akikről úgy tudtam, heterok. Volt pár srác, akik hosszan néztek a szemembe, néha furán viselkedtek, mintha zavarba lennének, de rajtam kívül más sráccal nem viselkedtek így tudtommal.
Nekem kissé androgűn kinézetem van, állítólag szép vöröses ajkakkal, a szemeim meg nagyok és erősen zöldek, de egyértelműen a pasi oldalán vagyok a spektrumnak. Volt olyan srác, aki megemlítette, hogy nem érti, miért vagyok ilyen visszahúzódó, mivel simán megkaphatnám akármelyik csajt(bár nekem nem akármelyik és nem csaj kell :P), de ő sose bámulta az arcomat, vagy más olyan srác, aki megemlítette, hogy irígy az arcvonásaimra stb.(Bár nem értem, miért ennyire fontos mindenkinek a külső. Nem ettől lesz valaki jó ember...)
Konkrétan két olyan hetero srác is volt, akik nem egyszer leültek mellém és csak bámultak rám, még miután rájuk néztem is. Volt, hogy kb 10 másodperces szemezés után megkérdeztem, hogy mit néz, erre annyit mondott, hogy semmit és elmosolyodott, vagy hülyeségből rákacsintottam, majd visszakacsintott és elpirult...De neki csaja van és mindig is csajokat "fűzögetett", ahogyan ő mondaná.
Az említett srácok nem izgatnak, főleg, hogy már elmentem a suliból, de azért jó lenne tudni, hogy beképzelem e azt, hogy talán van egy kis látens biszexualitás bennük, vagy jó a meglátásom, mivel elméletileg ősszel egyetemre megyek, ahol meg már nyíltabban szeretnék ismerkedni(randi, barátkozás) meleg/bi srácokkal.
azért ha megeként vagy egy X közösségben, heteró fiúk közt, akkor naná némelyiknek megmozgatod a fantéáziáját és megnéznek, h jéé a kis homi itt élőben, és ne legyenek kétségeid, nem kevés elgondolkodik, milyen is lenne, ha lenyomná ...
ugye ez leginkább akkor jön elő, amikor kettesben marad egy heteró + meleg srác, akkor nem fél attól se h a többiek észreveszik, bátrabb mer lenni stb stb. úgyhogy kicsit komplikáltabb téma ez, de szal sok heteró fiú se szent, maradjunk ennyiben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!