Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pomazi73 kérdése:
Izgatja a biszexeket is H ők vegyék el egy heteró szüzességét?
Figyelt kérdés
Vagy jobb egy tapasztaltabb? Ti hol keresnétek uni fiúkat?2018. jún. 6. 22:32
1/7 anonim válasza:
Előröl szivesen elvenném egy ilyen fiatal helyes fiúnak a szüzességét
18/f
2/7 anonim válasza:
1. Lehet, hogy különlegesség vagyok, de én semmi extrát nem látok a heteró srácokban.
2. Nem, de most akkor a heterón vagy a szűzön volt a hangsúly?
3. Van kismillió tematikus oldal és bár. Ott érdemes ismerkedni.
3/7 anonim válasza:
De még mennyire!
Legalább rájönne, hogy jobb szopatni mint masztizni.
4/7 anonim válasza:
Nincs is jobb mint amikor először egy szűk "hetero" ánuszba tolom a dákom tövig, amíg a golyóink összeérnek.
5/7 anonim válasza:
Egy hetero nem fogja a szüzességét egy bi/meleg csávónak adni. Ha megteszi, akkor már nem hetero.
Egyébként izgat a gondolat, hogy a farkamat egy szűz, szűk fenékbe tövig dugjam.
6/7 anonim válasza:
Énis elvezném ha én dugnám meg először, vagy ha engem dugna meg először. DE nem biztos h gyakorlatban olyan jó lenne, mert lehet fájna neki..azért ez benne van a pakliban 19/f/uni
7/7 anonim válasza:
Vicces. Mostanaban dontottem el hogy kiprobalom pasival. Aztan mikor irtam hogy elso lenne leleptek sorba az emberek. Igy inkabb nem mondom ha ir valaki de ki akarom probalni es nem talalkoztam senkivel akit izgat hogy kezdo vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!