Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok olyan fiúval, aki sráccal veszítette el szüzességét?
Fiúval nem lehet elveszteni a szüzességet.
Max az análszüzességedet.
Ugyan úgy szűz marad továbbra is, ha nem dugta punciba a kis fütyijét.
- Édesapám! Elvesztettem a szüzességemet!
- Ez igazán nagy hír, fiam! Gyere, üljünk le és igyunk meg együtt egy üveg bort ennek örömére!
- Hát...a bor még csak menne, de leülni...
Technikailag es modszertanilag ...ha szeretkezek vaginalisan egy kecskevel, vagy analisan egy tyukkal... akkor mar elvesztettem a szuzessegemet? :D
Ugyan ugy nem szuz maradok egy hetero kapcsolatban punciba torteno szexnel...
Jártam egy biszex lánnyal, 24 éves volt és szűznek mondta magát. Pedig előttem volt egy több éves boldog leszbi kapcsolata.
A biszex "szüzességelvesztésnek" nincs köze a heteró szüzességhez... ez teljesen logikus felfogás.
Ennyi erovel en meg a markommal vesztettem el annak idejen. Lehet ezt tupirozgatni, csak minek.
Ha mar biszex valaki, akkor gondolkodjon biszexkent. Mit tud meg valaki a nok lelkivilagarol, erzelmeirol, szexualitasarol, anatomiajarol, ha analisan kozosul egy ferfival? Semmit. Max torolgetheti a farkarol a barna szoszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!