Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ti járnátok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok olyan fiúval, aki sráccal veszítette el szüzességét?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 2. 15:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%

#9, Én sem értem mi ezen oly bonyolult. Ha a következő kapcsolatodban lánnyal jársz, akkor vele már nem vagy tapasztalatlan teljesen, ilyen értelemben elvesztetted a leszbi szüzességed.

...de ha fiúval vagy, akkor bizony nulláról indul minden, és vele fogod elveszteni a heteró szüzességedet. Főleg ha korábban csak ujjazás meg körkörözés volt, semmi felcsatolható móka.

Teljesen más egy férfival szexelni.

2018. ápr. 2. 16:36
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
A markod ugye nem egy másik ember. Fogjátok már fel hogy ha két azonos nemű csinálja egymással azt is ugyanúgy szexnek hívjuk. De ha csak ellenkező neművel veszíthetednéd el a szüzességed, akkor viszont sok pasi és lány naradna inkább örök életében szűz. De nem lehet szűznek tekinteni olyan lányt aki lefeküdt 20 másik lánnyal, vagy fiút aki lefeküdt 20 másik sráccal. Amúgy meg tökmindegy, ez csak egy hülye szó. Én először lánnyal csináltam, és azóta nem tekintem magam szűznek.
2018. ápr. 2. 17:02
 13/21 anonim ***** válasza:
37%

Akkor hagyjuk a szavakat.

Aki lánnyal "dugott" az azt jelenti, hogy fiúval nem szexelt még. Ebbe nem köthetsz bele.

Egyébként aki össze vissza kefél fiúval lánnyal tömegével, az egy ócska r...banc, legyen az hapsi vagy nő. Ez a véleményem.

Vannak normális bi emberek is, akik nem érzik kényszerét betömni minden lyukat és lesz...ni minden péniszt.

2018. ápr. 2. 17:32
 14/21 anonim ***** válasza:
83%

Igen ebben egyetértek. A lannyal szexelt csak az fiúval még valóban nem :D

Aki pedig fűvel fával összefekszik az egy r**anc/hímr**gyó. De nem csak a bik hanem heterok, melegek is.

2018. ápr. 2. 18:24
 15/21 anonim ***** válasza:
*Aki lánnyal
2018. ápr. 2. 18:25
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

Nabakker :/ Én eddig abban a boldog hitben éltem, hogy az első szerelmemmel vesztettem el a szüzességemet, de mivel fiuról van szó így az nem is ér?

Elmentem sírni a sarokba.

2018. ápr. 3. 00:46
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó ez ilyen sajnos. Gyakran megtudsz itt új dolgokat magadról. Én is most tudtam meg hogy 3 éve együtt vagyunk és szexelünk a barátnőmmel (én is lány vagyok) de még szűz vagyok. :/ :D
2018. ápr. 3. 00:56
 18/21 anonim ***** válasza:
23%

Nem kell kiforgatni a szavakat.

Mi csak azt mondtuk, hogyha szexeltél egy azonos neművel, aztán heteró kapcsolatod lesz, akkor még szűznek számítasz.

... de nehogy már azt mondja nekem valaki, hogy az análszex meg az ollózás, az egyenlő a hagyományos vaginális szeretkezéssel. Már csak technikailag SEM!

Érdekes a heteróknál ez teljesen alapvető, hogy az análszextől még nem veszti el senki a szüzességét.

Csak azért kell ennyire kihangsúlyozni, hogy végtelenül polkorrekten senki érzéseit se bántsuk meg. Ha heterókról van szó, akkor meg egyből más fogalmak vannak.

2018. ápr. 3. 01:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ne offoljuk tovább fogalmi zavarokkal...

A lényeg, a kérdés átírva:

"Lányok, ti járnátok olyan fiúval, aki sráccal volt először szexuális kapcsolatban? "

Így mindenkinek megfelel?

Tehát az illető biszex és próbálta már az análszexet, de amúgy még vaginális szexet nem.

Amúgy hogy, ha szeretsz valakit, akkor mindegynek kéne lenni, hogy kivel és mit csinált a múltban. A vízválasztó, hogy az a másik mennyire homofób és tudja-e tolerálni ezt.

A kérdésnek viszont van egy olyan aspektusa is, ami engem is érintett... hogy mivel az illető még csak az egyik nemet próbálta, ezért bizonytalan lehet a szexuális irányultságával kapcsolatban.

Ezért sajnos az könnyen lehet, hogy az aktust követően derül ki, hogy nem bi az illető, hanem meleg. Vagy esetleg később derül ki, hogy a másik nem jobban vonzza.

Na én pont így jártam a bi lánnyal, akinek én lettem volna az első férfi. Abszolút elfogadó voltam, és hát kiderült számára a felismerés, hogy ő mégis lánnyal szeretne lenni. Szerencsére még a kapcsolat elején kiderült... de többé nem szeretnék kísérleti nyúl lenni, mert rossz érzés volt eléggé.

Ehhez bizony lehet el kell veszteni a "heteró szüzességet", főleg 16-25 éves korban amikor még sok biszexuálisnak fogalma sincs mit akar igazából, csak próbálgatja a dolgokat.

2018. ápr. 3. 01:32
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
18# az en szememben az a lany se szűz mar, aki analba mar engedte.:D
2018. ápr. 3. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!