Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tudom, hogy szemétség amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy szemétség amit csinálok de nem tudok kimászni belőle, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy férfivel élek együtt. Tudatosan őt választottam mert rendes ember, a családom, környezetem miatt. Van egy gyereke szerencsére szeret vele foglalkozni, így élhetem az életem. Megismertem egy nőt társkeresőn aki a szeretőm lett, és mostanában nehéz megoldani a talikat, ő is kapcsolatban él. Ráadásul a pasi gyereket szeretne. Én is szeretnék de akkor mi lesz a nőmmel. Mit tegyek?
2018. jún. 5. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
A Te helyedben (leírásod alapján) biztosan a férfit választanám. Vannak leszbikus kényszereid is? Akkor pedig döntsd el Te! Hosszú ideig ez a kettősség nem megy: rájön a férfi és akkor Neked annyi!
2018. jún. 5. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
44%

Én nem látom hol a szemétség, a te érzelmeid az elsők, nem a pasi kényelme,nem a 3.világban vagyunk.

1.Mindketten lépjetek ki a kapcsolatotokból és legyetek boldogok együtt, vállaljatok gyereket donortól vagy beültetéssel.

2.Várjátok meg míg egyikőtök teherbeesik, aztán mindketten lépjetek ki a kapcsolatotokból és legyetek boldogok együtt, neveljétek együtt a babátn

2018. jún. 5. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Mi lenne ha elővennél egy régi, de mai napig jól működő megoldást: beszélgess!

Mondd el a pasidnak a helyzetet, a vágyaidat és így tovább. Még az is lehet, hogy támogat.

Én biztos, hogy ezzel kezdeném és nem értem manapság miért nem kommunikálnak a párok.

Ha szoftosan akarod csinálni akkor nem kell bevallani, hogy már van valakid, csinálhatod úgy is, hogy csak a vágyaid mondod el és ha sikerült letisztázni, akkor "hirtelen" találtál is valakit. De ez már inkább a te dolgod és a lelkiismeretedre van bízva hogy oldod meg.

Amit most csinálsz (semmit) az a létező legrosszabb szerintem.

2018. jún. 5. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
92%
En vmit gyorsan dontenek a helyedben,akar el is utaznak par napra gondolkodni.Nehogy a ,,ket szek koze ess"! :)
2018. jún. 5. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
92%

Kerdezo, ha teherbe esel a pasitol, es aztan dobod,mi van ha a pasi megtudja? Hogy otole van a baba?

Hogy reagalna?

Elobb beszelj a baratnoddel..O milyen jovokepet lat veled? Elfogadna -e a te gyerekedet?

Ha kozosen megvan a dontes, a jovokep, utana tudsz donteni.

Ha nincs vele jovokep...akkor marad a szereto statusz.

2018. jún. 5. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!