Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy szemétség amit csinálok de nem tudok kimászni belőle, mit tegyek?
Én nem látom hol a szemétség, a te érzelmeid az elsők, nem a pasi kényelme,nem a 3.világban vagyunk.
1.Mindketten lépjetek ki a kapcsolatotokból és legyetek boldogok együtt, vállaljatok gyereket donortól vagy beültetéssel.
2.Várjátok meg míg egyikőtök teherbeesik, aztán mindketten lépjetek ki a kapcsolatotokból és legyetek boldogok együtt, neveljétek együtt a babátn
Mi lenne ha elővennél egy régi, de mai napig jól működő megoldást: beszélgess!
Mondd el a pasidnak a helyzetet, a vágyaidat és így tovább. Még az is lehet, hogy támogat.
Én biztos, hogy ezzel kezdeném és nem értem manapság miért nem kommunikálnak a párok.
Ha szoftosan akarod csinálni akkor nem kell bevallani, hogy már van valakid, csinálhatod úgy is, hogy csak a vágyaid mondod el és ha sikerült letisztázni, akkor "hirtelen" találtál is valakit. De ez már inkább a te dolgod és a lelkiismeretedre van bízva hogy oldod meg.
Amit most csinálsz (semmit) az a létező legrosszabb szerintem.
Kerdezo, ha teherbe esel a pasitol, es aztan dobod,mi van ha a pasi megtudja? Hogy otole van a baba?
Hogy reagalna?
Elobb beszelj a baratnoddel..O milyen jovokepet lat veled? Elfogadna -e a te gyerekedet?
Ha kozosen megvan a dontes, a jovokep, utana tudsz donteni.
Ha nincs vele jovokep...akkor marad a szereto statusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!