Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemétség volt? (Többi lent)
Minimum le kellett volna copnod.
Nonszensz.
Amúgy most elégedett vagy, sikerült "visszavágni"?
Hát nem tudom, szerintem inkább csináltál magaból hülyét. A kiszemelted szerintem magasról tesz rá kivel mit csinálsz, a másik pasi meg pofára esett azok után, hogy elgondolta milyen jót szexeltek ilyet benyögsz neki.
Aki olyannak akarja az elsőt akit szeret egyáltalán ilyet minek csinál? :D Mármint nem tudom lehet én vagyok az ódivatú, de amikor szűz voltam (sőt ma is) azt nem engedném, hogy valami random csávó akit alig ismerek elkezdjen taperolni. Ennél világéletemben többre tartottam magam, mint egy olcsó dugás... Ne haragudj, ez a véleményem. Te rohangálsz a pasi után? Komolyan? Legyen benned tartás, menj el randizni, legyél nőies, és ne viselkedj ilyen gyerekesen. Nem azzal van a baj, hogy olyannal akarod akit szeretsz, sőt az jó is, de akkor meg minek rohangálsz a f@$z után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!