Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség egyszerre 2-3 lánnyal járni?
Az egyikkel 1 hónapja, a màsikkal 3 ès fél hónapja járok. Nem tudnak egymàsról.
Folyamatosan hazudozok, egyik után megyek a màsikhoz.
Ha elmegyünk haverokkal szórakozni, ott is képes vagyok csajozni.
Mit kellene csinálnom?
Mondjam meg az igazat? Dobjam mind a kettőt, vagy mi?
18/F
szerintem gusztustalan dolog, gondolj bele ha téged hülyítene valaki így...
24F
Az a baj, hogy az elején tisztáznod kell ezt. Mindenki tudja, hogy nem vagy hajlandó elköteleződni. Utána már lehet 30 csaj is egyszerre.
De így csak a macera és a hazudozás van, ami nem korrekt. neked stressz velük meg gechiség.
Sok csaj az ilyen pasik után rohangál, főleg ha megtudják, hogy más nők is vannak a képben. Szeretnek megküzdeni a kiszemelt férfiért a többi nővel. Ezzel bizonyítják maguknak, hogy ők értékesebbek, mint a többi.
A lényeg, hogyha kiderül, akkor nem szabad mentegetőzni, hanem el kell viccelni, mintha nem vennéd komolyan a csaj felháborodását. Meg lehet ilyeneket mondani, hogy "én túlzottan szenvedélyes vagyok és nem tudok parancsolni a vágyaimnak, én ilyen vagyok ezen nem tudok változtatni". Az ilyen ratyi szövegektől a csajok majd megvesznek belül és némi durcizás után újra megadják magukat.
Most jönne az a rész, hogy mindennek lehordalak de már rájöttem, hogy az ilyen gerinctelen nyomikra kár vesztegetni az időt.
Nagyon remélem ha lesz fiam akkor érzelmileg intelligensebb embernek tudom majd nevelni a te a szüleiddel ellentétben.
Nekik sajnos nem sikerült gerinces férfit nevelni. De hát ez van. Selejtek is kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!