Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk mit kezdtek az előváladékkal?
Figyelt kérdés
Van itt olyan aki megkóstolta? Testén elkente? (nekem általában sok jön)2018. jún. 3. 15:58
1/10 anonim válasza:
Volt hogy megkóstoltam igen, de általában zsepiben majd a kukában landol.
2/10 anonim válasza:
Első vagyok, félreolvastam, bocsi :) Először a spermára gondoltam, de most látom hogy előváladékot írtál.
Bár csak annyi a különbség hogy nem landol a kukában hanem kóstoltam már :D
3/10 anonim válasza:
Hat igazabol olyankor arra koncentralok hogy minel nagyobbat elvezzek nem arra hogy mizu van az elovaladekommal:D
22/f
4/10 anonim válasza:
Megszoktam kóstolni :P És síkosítónak használom, mivel elég sok van :D 20/f
5/10 anonim válasza:
A magamét letörlöm, a mAsokét lenyelném.
6/10 anonim válasza:
Természetesen összegyűjtöm, lefagyasztom, és klónozom magam belőle... más haszna nem igen van
7/10 anonim válasza:
Megy bele egy fiolába, aztán a hűtőbe. Pár nap után kicsit összeáll, összérik, megy bele egy tálba két friss tojás, 400g csokimáz egy kis liszt, egy evőkanál cukor, és egy csipetnyi só társaságában. Jól összekeverjük, megfőzzük és kenyérre kenve vogyasztható, isteni. A gyerekek is ezt kapják, imádják a csokis-gecîs kenyeret.
8/10 anonim válasza:
Lenyelem másét ha már megdolgoztam érte és a sajátom is
9/10 anonim válasza:
Én vagy csak hagyom a makkon, vagy elkenem.. vagy van hogy lenyalom az ujjamról
22F
10/10 anonim válasza:
Én el szoktam nyalogatni maszti közben. Fincsi sós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!