Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emese9802 kérdése:
Nők, hogyan feküdtetek le először nővel?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem,hogy kihagyok valamit,még nem voltam nővel,de szeretnék,tapasztalatok?2018. jún. 1. 16:07
1/3 anonim válasza:
Érdemes kipróbálni, jól érzed hogy kihagysz valamit. Kihagysz egy csodálatos élményt, amiben kipróbálhatod milyen dominánsnak lenni, irányítani az ágyban, és közben teljes kielégülést is kaphatsz. Plusz egy nő teljesen másképp ér hozzád mint egy férfi. Sokkal finomabb, érzékibb és nyugodtabb az egész. (Persze lehet vad is, de elsőre biztosan érzéki lesz ;) )
2/3 anonim válasza:
Nem hagysz ki semmit sem.
Azeet mert most ezt gondolod meg nem biztos h a valosagban is menne.
De
Keress partnert hozza es probald ki.
Ha megvan kiderul neked mas e lesz
3/3 anonim válasza:
Én a fiúkat szeretem, de néha megfordul a fejemben hogy lánnyal is kipróbálnám később (persze csak egy-két alkalom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!