Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüliek, mennyi idő után feküdtetek le először a párotokkal?
2. randi.
Előtte viszont ismertem. Ő még 25 alatt van
Ti miről beszéltek?
18 évnél fiatalabb és/vagy még szűz emberek oké hogy hónapokat várnak a szexszel. De felnőtt emberek?
A párommal a 4. randinkon feküdtünk le, amikor meghívott magához és főzött nekem egy vacsorát. (Csók már nyilván az első randin)
De általában is akivel jól megértjük egymást és látszik a vonzalom, azzal egy ilyen 3.-6. randin való szex teljesen normális, ha kezdeményezi. Már alapból ha van második randink (mert akarjuk mindketten), akkor elég valószínű hogy kedveljük egymást és később továbbfejlődnek a dolgok.
28/N
6:
73%-os, én is ugyanazt írtam a te válaszodra, amit te az enyémre.
"Mások hónapokig randiznak! De minimum hetekig!" - Ezt te írtad, mintha ez ugyanúgy szabály lenne, mint amit én írtam. Ugyanígy tömegek vannak, akik simán szexelnek ilyen 3-6 randi után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!