Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30 körüliek, mennyi idő után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüliek, mennyi idő után feküdtetek le először a párotokkal?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 19. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3-4 hét levelezés, 2 személyes találka, de én bizalmatlan vagyok.
2017. ápr. 19. 17:40
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
# 1 Az igen, akkor tényleg jó bizonytalan lehetsz. Mások hónapokig randiznak! De minimum hetekig.
2017. ápr. 19. 17:41
 3/11 anonim ***** válasza:
*bizalmatlan
2017. ápr. 19. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:

2. randi.

Előtte viszont ismertem. Ő még 25 alatt van

2017. ápr. 19. 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Ti miről beszéltek?

18 évnél fiatalabb és/vagy még szűz emberek oké hogy hónapokat várnak a szexszel. De felnőtt emberek?

A párommal a 4. randinkon feküdtünk le, amikor meghívott magához és főzött nekem egy vacsorát. (Csók már nyilván az első randin)

De általában is akivel jól megértjük egymást és látszik a vonzalom, azzal egy ilyen 3.-6. randin való szex teljesen normális, ha kezdeményezi. Már alapból ha van második randink (mert akarjuk mindketten), akkor elég valószínű hogy kedveljük egymást és később továbbfejlődnek a dolgok.

28/N

2017. ápr. 19. 17:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 Te lefekszel a 4. randin vele, én meg nem. Nekem még akkor idegen ember.
2017. ápr. 19. 17:55
 7/11 anonim ***** válasza:
3 hét után. Több, mint 10 éve vagyunk együtt. :)
2017. ápr. 19. 18:12
 8/11 anonim ***** válasza:
az utobbi 5 nonel elso randin sult a szerszam. 20-40 kozott voltak az utolsoval 2 eve kapcsolatban vagyok
2017. ápr. 19. 19:26
 9/11 anonim ***** válasza:

6:

73%-os, én is ugyanazt írtam a te válaszodra, amit te az enyémre.

"Mások hónapokig randiznak! De minimum hetekig!" - Ezt te írtad, mintha ez ugyanúgy szabály lenne, mint amit én írtam. Ugyanígy tömegek vannak, akik simán szexelnek ilyen 3-6 randi után.

2017. ápr. 19. 19:34
 10/11 anonim ***** válasza:
A pasik általában már az első alkalommal megtennék, ha a nő is belemenne. Én nem vágyok rá az első pár randin, mert nem ismerem az illetőt. HA nagyon durván bejön, és nagyon rákattanok, akkor is 2-3 randi kell, h valamennyire meg is kedveljem. De volt olyan, akivel több hét után sem történt meg, és örülök is neki, mert nem vágytam rá, és nem is lett belőle semmi.
2017. ápr. 19. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!