Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Melyik méretet jobb szo. Ni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik méretet jobb szo. Ni? Kissebb, atlagos vagy a nagy vaskosat?

Figyelt kérdés
2018. jún. 1. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Probald ki. A nagytol az en szam hamarabb zsibbad. De a teny meg izgato, hogy alig fer be. Ezzel kompenzalja a kenyelmetlenseget. A kisebbet meg kenyelmes szopni szoval egyik sem jobb a masiknal osszessegeben. Csak mas elmeny.
2018. jún. 1. 14:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ Átlagost már cumiztam de kíváncsi lennék milyen lehet egy szép nagy makkot vagy nagy, hosszú farkat
2018. jún. 1. 14:41
 3/8 NemFogodKitalálni ***** válasza:
97%
Igaz én lány vagyok, de inkább az átlagost. Nekem a nagytól nagyon hamar elfárad a szám. Páromnak átlagos van, de így is sokszor elfárad a szám, és egy kis ideig kézzel kell csinálnom..
2018. jún. 1. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
97%

A nagyobbat, mert sokkalmizgatóbb látvány.

Egy 14 centist szotam, annak is akora makja van hogy alig fér a számba. A tövénél meg már olyan vastag, hogy a fogsorom belemélyed.

2018. jún. 1. 15:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Irigyellek Szívesen kipróbálnám én is
2018. jún. 1. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A max 15-17 centi hosszút szeretetem, és a nem túl vastagot.

Igaz, nagyobbal még nem volt dolgom, de szívesen kipróbálnám, hogy milyen.

2018. jún. 2. 09:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekelne egy olyan vastag , amivel cak szivarozni lehetne . Neten láttam ilyet feketében .
2018. jún. 4. 12:37
 8/8 he84 ***** válasza:
100%
A kisebbet könnyebb, kényelmesebb. De az átlagosat is jól lehet, főleg ha nem túl vastag ahhoz képest.
2018. aug. 31. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!