Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam a hugomrol hogy vonzódik a lanyokhoz is. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudja hogy én tudom, de találtam a telefonjaban ezt igazoló bizonyítékokat. Kislány meg, 13 éves. Fellángolás, vagy ez a későbbiekben is ‘így marad’?2018. máj. 28. 00:19
1/14 anonim válasza:
Ne tegyél semmit. Ebben a korban normális, hogy érdeklődik, tombolnak a kamasz hormonok, hogy ez maradandó e, leszbikus e esetleg, később derül ki. A lényeg, hogy ha a későbbiekben szeretne veled beszélni, legyél támogató vele szemben, mert nem válogathatja meg kihez vonzódik, de az ő élete, szóval konkrétan tenned nem kell semmit.
2/14 anonim válasza:
Ha csajos képek vannak a telefonján, az önmagában még nem jelenti feltétlen azt, amit gondolsz.
3/14 anonim válasza:
13 évesen még keresi önmagát. Ha nem kér segítséget, akkor csak hagyd, hogy meg is találja azt, aki ő maga valójában.
4/14 anonim válasza:
Szeresd, függetlenül attól, hogy a férfiakhoz, nőkhöz, vagy mind 2 nemhez vonzódik. Ez a legfontosabb, hogy érezze, te elfogadod a szexuális irányultságát, neked ez nem számít, a testvéred, és ez nem befolyásolja a kapcsolatotokat.
Az hogy a későbbiekben mi lesz, majd kiderül, nem lehet megmondani. Lehet, csak kipróbálja, érdeklődik. De lehet, hogy a lelki társát egy nőben találja meg.
Téged az zavarna, ha "így maradna"?
5/14 anonim válasza:
Szerintem neked az égvilágon semmi közöd a húgod szexualitásához. Mit zavar ez téged? És ne turkálj a telefonjában!
6/14 anonim válasza:
Semmit. 1ébként mit vájkálsz a telefonjában?
7/14 A kérdező kommentje:
Nem zavarna,nagyon szeretem Ot,bármi van sosem fordulnek el tőle. Csak zavar hogy miért nem ossza meg velem,hisz eddig mindig mindent elmondott és most kicsit rosszul erzem magamat hogy miért nem mondja el.
2018. máj. 28. 12:18
8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó,mert a húgom és szeretném megóvni az esetleges rossz dolgoktól és gondoltam belenézek.
2018. máj. 28. 12:19
9/14 anonim válasza:
A húgodat saját magadtól kellene megvédeni inkább.
10/14 anonim válasza:
Attól hogy kislány, neki is van magánélete amibe nem kellene, hogy beleszólj! Ha bi, úgysem tudsz mit tenni, de ez még egyáltalán nem biztos egy 13 éves esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!