Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem minden a pénz sem. Csak ezt akartam írni de mindenesetre kell nagyon pláne a mai nők nagy részéhez. Nekem nincs rá panaszom de fiatal korom óta dolgoztam es vilagot jártam ezert tartok itt.
Nők? Pfff hagyjuk
Ha néznétek a kategóriát, az se lenne hátrány.
A kérdező fiúkat, férfiakat keresne szexhavernak, nem lányokat egy alkalmi szexhez.
Kérdező!
Azért nehéz, mert sokan csak a billentyű koptatásig bátrak, vagy ha nem, akkor tartós kapcsolatot szeretnének. Bár ez utóbbi nem tudom mennyire gyakori a biszex férfiak között. Én is keresek egy szex barátot, azóta, hogy aki volt meghalt, de valóban nagyon nehéz.
Én is azt keresek, de hiába. Az egészség nekem is első, de sokaknak ez fura. Jönnek, hogy senkivel nem dugtam gumi nélkül, stb. És? Orállal is lehet elkapni ezt-azt.
És mióta 17 éves srácról hallottam, hogy szifiliszes volt és közben volt tök sok meleg/bi fiúval, azóta agyalok rendesen. Nem régi a story. 1 éves. Egy sráccal beszélgettem. Ő az egyik "áldozat" volt, aki elkapta. Szóval nem értem. Amúgy meg a szexhaver kényelmes is mert össze lehet szokni, stb. Jó lenne találni valóban, de nehéz. Pedig Pesten mennyien vagyunk. Csak pont emiatt mindenki megy új meg új meg új emeberért:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!