Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért olyan nehéz sex havert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz sex havert találni?

Figyelt kérdés
Egészségeset..

2018. máj. 21. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
nőknek könnyű. és még válogathatnak is. nekünk meg marad a fizetős. Nekem mindegy mert majdnem egy millát keresek vállalkozóként. de mi van másokkal?
2018. máj. 21. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van sajnos ahogy az 1. elmondta.
2018. máj. 21. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Nem minden a pénz sem. Csak ezt akartam írni de mindenesetre kell nagyon pláne a mai nők nagy részéhez. Nekem nincs rá panaszom de fiatal korom óta dolgoztam es vilagot jártam ezert tartok itt.

Nők? Pfff hagyjuk

2018. máj. 21. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szexpartnert akar mindenki. Parkapcsolatot senki.
2018. máj. 21. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Ha néznétek a kategóriát, az se lenne hátrány.

A kérdező fiúkat, férfiakat keresne szexhavernak, nem lányokat egy alkalmi szexhez.

Kérdező!

Azért nehéz, mert sokan csak a billentyű koptatásig bátrak, vagy ha nem, akkor tartós kapcsolatot szeretnének. Bár ez utóbbi nem tudom mennyire gyakori a biszex férfiak között. Én is keresek egy szex barátot, azóta, hogy aki volt meghalt, de valóban nagyon nehéz.

2018. máj. 21. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Valószínű a társadalmi megítélés miatt, de valóban nagyon nehéz találni.
2018. máj. 21. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt keresek, de hiába. Az egészség nekem is első, de sokaknak ez fura. Jönnek, hogy senkivel nem dugtam gumi nélkül, stb. És? Orállal is lehet elkapni ezt-azt.

És mióta 17 éves srácról hallottam, hogy szifiliszes volt és közben volt tök sok meleg/bi fiúval, azóta agyalok rendesen. Nem régi a story. 1 éves. Egy sráccal beszélgettem. Ő az egyik "áldozat" volt, aki elkapta. Szóval nem értem. Amúgy meg a szexhaver kényelmes is mert össze lehet szokni, stb. Jó lenne találni valóban, de nehéz. Pedig Pesten mennyien vagyunk. Csak pont emiatt mindenki megy új meg új meg új emeberért:(

2018. máj. 21. 23:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy több éves szexhaverom, aki haver is volt, nemcsak szexben.Most én sem találok, pedig nem vagyok ronda, komolyan is gondolom, egészséges is vagyok, érzéki vagyok....még helyem is van.Mégsem. Lehet ma ebben - sem - szeretne senki elköteleződni. De az érzéseivel senki nem tud bírni, előjön idővel. Azért sok szerencsét Neked és Mindenkinek !
2018. máj. 22. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!