Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék találni magamnak biszex csajt, melyik oldalon lehet ismerkedni lányokkal? 25/L
Figyelt kérdés
Még soha sem voltam lánnyal, de sokat fantáziálok erről. Neten csak fizetős oldalakat találtam. Tartok attól is hogy kamu profillal férfiak írnának.2018. máj. 3. 15:01
1/10 anonim válasza:
Esetleg ha egy swinger clubba ellátogatnál? Ott lehet több esélyed van.
F
2/10 anonim válasza:
Sok oldalon belehet állítani hogy kit vagy mit keresel. Próbálkozz úgy :) kivanlak.hu-oldalon is van ilyen funkció például :)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem párokhoz szeretnék beszállni.
2018. máj. 4. 14:17
5/10 anonim válasza:
Hát sokan itt is ismerkednek, bár vannak, akik csak átverik az embert. :/
21/L/bi
6/10 anonim válasza:
Itt is lehet, kamusok meg mindenhol vannak.
7/10 Fruzs33 válasza:
Elméletben lehet itt is.Bár én már 6-tal megpróbáltam...sikertelenül :(
9/10 anonim válasza:
Javasolnám a Gaypoint című weboldalt. Ne tévessze meg a cím, leszbi v. biszex nőknek is szól.
10/10 anonim válasza:
Az előbbi vagyok ismét. Ez az oldal díjtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!