Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet talalni bi lanyt? Sok helyre regiztem de semmi ertelme nem. Volt nagyon sok a kamus csaj 22 bi lany
Figyelt kérdés
2018. máj. 20. 09:56
1/4 anonim válasza:
Szeged,Kőmíves Kelemen utca 12-szám alatt lehet biszex lányokat találni, 10 bi lány lakik ott és arra várnak hogy a netből kiábrándul lánykák elmenjenek hozzájuk és ismerkedjenek velük.
Ilyen választ vártál?
2/4 anonim válasza:
Sok a kamu és nagyon nehéz, de ezek a netes oldalak működnek. Kitartás!
3/4 anonim válasza:
Én is így vagyok bi srácként. Valamivel jobban kezdemenyezoek legalabbis nekem mar kuldtek bi lanyok magukrol nude kepeket meg en is magamrol de valamiert meg utana ebbol nem lett soha semmi... Ezt a reszet mar nem ertem.. :/ De ha van egy bi lany aki szivesen kefelne egy jot helyes bi sraccal az irjon.. :DD A sweetcandy.hu-ra probald. Vagy a love.hu-t. De nekem a sweetrol kukdott ket lany magarol izgi kepeket. Meg az os baj hogy itthon beszari mindenki kulfoldon pl angliaban tuti mar reg talaltal volna erre egy lanyt vagy nemet...
4/4 anonim válasza:
Engem egy ideje erősen vonz a gondolat, hogy egyoldalúan kielégítsek egy lányt/nőt, úgy, hogy én nem kapok semmit "viszonzásképpen". Bár még sosem csináltam, de érdekelni érdekel.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!