Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lány létemre tetszik egy lány?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány létemre tetszik egy lány?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és van egy lány (nem magyar, de velem egy korú) és nagyon tetszik a mosolya ahogy kinéz a kisugárzása és testi kapcsolatot lehet ki tudnék próbálni egy lánnyal de szerelmet nem tudok elképzelni. Szerintetek ez normális? Vagy biszex vagyok?
2018. máj. 18. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy biszex vagy, de lehet, hogy bi hajlamod az van.
2018. máj. 18. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltam, csak nem gondolkodtam hanem megtettem :)

Ha tetszik, próbáld ki! Nincs vesztenivalód!

Én azóta férjnél vagyok, a régiek már csak szép emlékek :) Néha azért jó visszagondolni, milyen izgi volt.

Nem tudom, ettől most biszex vagyok-e vagy mi, de nem is lényeges szerintem.

30N

2018. máj. 19. 05:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy százas hetero. Ez nem baj, és ha úgy adódik, nyugodtan merd megtenni amire vágysz. Nem leszel tőle kevesebb, és férjed, családod is lehet, ha eljön az ideje.
2018. máj. 19. 07:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha megnyugtat, biszex vagy. Semmi probléma.

2018. máj. 19. 07:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen biszex vagy de ahogy mondtad nem számít.

2018. máj. 19. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!