Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasitsam vissza a fiu osztalytarsamat? (Egy lany tetszik?
Bocsanat ha rossz kategoria, de nem tudtam, hogy ide rakjam e vagy a parkapcsolatokba.
Na szoval, 18 eves lany vagyok, biszexualis. Ezt az iskolaba nem tudja szerintem senki. Tetszik is nekem egy lany az iskolabol, de o ugy tudom hogy hetero, ezert nem lesz ebbol semmi. De ez lenyegtelen is.
Tegnap szolt elore az egyik osztalytarsam, hogy xy szerelmes belem az osztalybol. Es ramirt xy hogy hetfon suli utan szeretne beszelni velem. De en nem akarok tole semmit. Nem is az en esetem, meg ott is van az a masik lany aki tetszik. Hogy mondhatnam meg neki finoman, hogy nem akarok tole semmit? Meg szerintetek elmondjam neki hogy biszex vagyok? Mar o a 3ik fiu az osztalybol aki beprobalkozik nalam, es ez az igazsag is, meg legalabb beken is hagynanak. Szerintetek mit csinaljak?
Bocsanat ha egy kicsit zavaros lett.
)? **
Igy akartam irni
Csak sajnos nem az a fajta aki ennyibol megertene. Ez a mostani srac annyira nem is, de a masik az igen. Annyiszor mondtam nar neki szepen is, csunyan is hogy nem erdekel, de egyszeruen nem fogja fel. Es mar nagyon elegem van belole. Azt hinne az ember, hogy legalabb mar s technikumon normalisabb fiuk vannak,...nagyot tevedtem.
Ha azt mondod neki, biszex vagy: attól még úgy érezheti, van esélye.
Ha megmondod, neked egy lány tetszik, rossz híredet keltheti.
De azt mondhatod, hogy neked más tetszik.
#4,#5
Akkor meg azzal nem hagyna beken, meet tudni akarna hogy ki az a srac. Mondom neki, hogy semmi koze hozza, de csak ugysnugy hajtja s magaet.
Nem igazan tudna felhasznalni ellenem, mert engem nem zavarna kulonisebben ha masok is megtudnak
Koszonom szepen a segitsegeteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!