Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mért szexel sok nő kutáyval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért szexel sok nő kutáyval loval?

Figyelt kérdés
És miért van az hogy azok nők akik állatokkal szexelnek azt mondjak sokkal izgalasabb egy állati pénisz számokra mint egy férfi emberi pénisz.
2018. máj. 18. 19:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Míg el nem felejtem! A zoofilia épp úgy büntetendő cselekmény, mint a pedofilia.
2018. máj. 19. 07:42
 22/29 anonim ***** válasza:

Én olyat halottam,hogy csajszi kinyalatta magát 1kutyával,mert nagyon beindult egy sexfilmtől. És azért választotta kutyát mert nem volt barátja.

A másik pedig csak azt mondta,hogy az emberfarok neki kicsi. A lóé az igazi.

2018. máj. 19. 11:23
 23/29 anonim ***** válasza:
Mindenre azt írod hogy szerinted. Kérdező az a helyzet hogy az hogy szerinted mi van, nem egyezik a valósággal, bármennyire is próbálod tényként beállítani. Lehet egy két elmebeteg aki állatokkal szexuális dolgokra hajlandó, de a többség azért épeszű, egészséges ember.
2018. máj. 19. 13:00
 24/29 anonim ***** válasza:
48%

engem izgat,szivesen megnéznék egy nőt kutyával

voltak nőim,nem is kevés

ez eddig sajnos kimaradt

lehet lepontozni,nem érdekel

de én legalább őszinte vagyok :)

2018. máj. 19. 13:41
 25/29 anonim ***** válasza:
:D
2018. máj. 19. 18:22
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha épp nincs más, és az állat kapható rá... "Ló nincs szamár is jó" helyett "férfi nincs kutya/ló is jó"

Így tudom elképzelni. :)

28N

2018. máj. 21. 03:59
 27/29 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a nagy f..xt nem szexel sok nő kutyával!Szerintem ezt nagyon sok nő müveli .
2018. jún. 16. 21:41
 28/29 anonim ***** válasza:

Nem csak nők szexelnek... Hanem férfiak is.

Én Már voltam kancával is :P

2018. szept. 12. 09:49
 29/29 anonim ***** válasza:
Én maximalisan tamogatom azokat a hölgyeket es be is kell látnunk, hogy sajnos meretileg es minőségileg is alulmaradunk a hölgyek nyilatkozata alapján akik ezt a tevékenységet folytatják, nemkene ekkora ellenszenvet rájuk zuditani,had tegyek ami izgatja es kielégíti őket. Szívesen megnéznék egy-ket aktust.
jan. 17. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!