Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nyomjam el magamban azt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomjam el magamban azt hogy a nőket jobban szeretem és alapítsak családot?

Figyelt kérdés
Van egy nő akit szeretek, ő volt az első nő az életemben.Már az első együttlétnél éreztem hogy lehet hiba volt nővel szexelnem, mert jobb volt az összes addigi pasis szexemnél.Viszont van egy társadalom előtti kapcsolatom, egy olyan férfival aki rendes ember, jó beosztásban dolgozik, mindent megtesz értem. Össze akar velem költözni, gyereket szeretne. Nem vagyok már fiatal lehet hogy gyerekre nem lesz több esélyem. A szerelmemnek, aki a nő is fáj hogy nem tudok dönteni. Sokat sírunk miatta. De nem vállalhatom fel, mert sem a család, sem a környezetem nem értené meg, és a gyereket sem tudnám összehozni. De nem tudnék úgy élni hogy nem találkozhatok vele többet, annyira szeretem. Egy csók jobban esik tőle mint a pasitól a szex. Ti mit tennétek a helyemben? Volt valamelyikőtök ilyen helyzetben?
2018. máj. 14. 18:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
26%

Utolsó sületlenséget beszélsz. Valóban több a biszex a nők között, mint a férfiak között (szerintem kb. 20-30%), de valódi leszbikus ugyanúgy csak 2-3% mint a férfiak között meleg. A maradék nők pedig szeretik a férfiakat.

Nem beszélek hülységet !Igen a nőknél ez ugyvan hogy inkább bi valamenyire még leszbikusok is.De szinte minden nő bi nem csak 30% És a férfiknál valoban több a 100 gay.Ugy 15 20 % csak saját nemét szerti a férfiknak.

2018. máj. 15. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!