Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomjam el magamban azt hogy a nőket jobban szeretem és alapítsak családot?
Gondold el, ha kapnad a telefont,hogy a not autobaleset erte, azonnal rohannal es otthagynad a latszat-hazassagod, a szinjatekot....
Onmagunknak hazudni a legnehezebb, folyamatos energiat igenyel a fenntartasa....
Irtam privit, 10es voltam
Ha a pasid valóban rendes akkor talán meg kellene vele is beszélni ezt a dolgot. Ha igazi férfi még lehet örülni is fog neki :D
Mások előtt meg 3.14-csába a kitárulkozással, akkor is ha könnyebb lenne utána. Esetedben nemhogy javítana hanem rontana a helyzeten, így legyen ez a hármótok titka. Különben is ez gazdagon privátszféra, miért is kellene másnak tudnia erről?
Egy időben nekem is napirenden volt hogy előbújok és akkor könnyebb lesz, de dobtam a tervet. Csak a csajos és a pasi tudhat erről és kész :)
A pénz és egzisztencia egyébként se pótol egy szerelmet legyen az homo, bi avagy hetero, de ezt te is tudod :)
Persze jogodban áll rágódni el is nyomhatod magadban és lehet a gyerkőc mellett sikerülni is fog, de később ugyanúgy bajban leszel mint most csak nagyobban. Valamint most elősször fordul elő hogy a szívem szakad meg egy alapvetően ismeretlen kérdezőért, el tudom hát képzelni mi zajlik a fejedben-lelkedben.
Szóval tessék szépen átgondoltan előbújni de csak a pasid és senki más előtt. Ha emiatt elhagy akkor nem is szeretett igazán.
30f bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!