Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nyomjam el magamban azt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomjam el magamban azt hogy a nőket jobban szeretem és alapítsak családot?

Figyelt kérdés
Van egy nő akit szeretek, ő volt az első nő az életemben.Már az első együttlétnél éreztem hogy lehet hiba volt nővel szexelnem, mert jobb volt az összes addigi pasis szexemnél.Viszont van egy társadalom előtti kapcsolatom, egy olyan férfival aki rendes ember, jó beosztásban dolgozik, mindent megtesz értem. Össze akar velem költözni, gyereket szeretne. Nem vagyok már fiatal lehet hogy gyerekre nem lesz több esélyem. A szerelmemnek, aki a nő is fáj hogy nem tudok dönteni. Sokat sírunk miatta. De nem vállalhatom fel, mert sem a család, sem a környezetem nem értené meg, és a gyereket sem tudnám összehozni. De nem tudnék úgy élni hogy nem találkozhatok vele többet, annyira szeretem. Egy csók jobban esik tőle mint a pasitól a szex. Ti mit tennétek a helyemben? Volt valamelyikőtök ilyen helyzetben?
2018. máj. 14. 18:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Plusz, ha jó pasit választasz, akkor ő megengedi, hogy lányokkal is játszadozz. Ez megoldás lehet a biszexségre.
2018. máj. 14. 20:34
 12/21 A kérdező kommentje:
Egy gyereket szeretnék vállalni. Segített jó kereső munkát találni ezért hálás vagyok neki, rendes embernek tartom. De ott van a szerelmem is akit soha nem fogadnának el. Mindenki hülyének tartana ha egy rendes, jó egzisztenciájú embert otthagynék egy nőért. De nehéz így lefeküdnöm vele hogy nem szeretem, hogy a barátnőmre gondolok közben.
2018. máj. 14. 20:38
 13/21 A kérdező kommentje:
De én szerelmes vagyok ebbe a nőbe, nem csak a szex érdekel vele. Ez nem arról szól hogy megengedi hogy nővel szexeljek. Most ha bármivel felhívna pl. akár este is rohannék hozzá. Szívem szerint eltűnnék vele kettesben egy olyan helyre ahol nem ismernek.
2018. máj. 14. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyértelmű, mit kell tenned.
2018. máj. 14. 20:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondold el, ha kapnad a telefont,hogy a not autobaleset erte, azonnal rohannal es otthagynad a latszat-hazassagod, a szinjatekot....

Onmagunknak hazudni a legnehezebb, folyamatos energiat igenyel a fenntartasa....

Irtam privit, 10es voltam

2018. máj. 14. 21:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló helyzetben voltam,hasonló démonokkal küzdöttem.Én a női szerelmemet választottam, nem mondom hogy könnyű időszak volt,mert az egész addigi életem összeomlott - a családom kitagadott,a barátaim közül sokan nem álltak velem szóba,néhány homofób kolléga rámszállt a munkahelyemen,ìgy ott kellett hagynom a munkahelyemet,nekem már megvolt ekkor a volt férjem el akarta perelni,össze-vissza hazudozott rólam,kiszállt a gyámügy is...DE még így is azt mondom, hogy megérte. Örülök,hogy Őt választottam,az igaz szerelmet nem pótolhatja semmi,semmilyen egzisztencia,semmilyen társadalmi norma, még gyerekekkel is lehetsz boldogtalan egy olyan házasságbam ahol nem szereted igazán a másikat. Addig rendezett,minta életem volt, jóhìrű szülők,szintén magasbeosztású férj,nagy baráti kör, rendezett anyagiak, egy gyönyörű kislány...Mindezek mégsem tudtak boldoggà tenni,arany kalitka volt,semmi több. Visznt mikor felvállatam a kapcsolatomat a párommal minden rosszra fordult,mégis boldog voltam,minden rosszért kàrpótolt mikor a nap végén hazamentem hozzá és átöleltem,vagy mikor mellette ébredtem fel. Szóval én jó döntést hoztam, szerintem te is tudod mi lenne a jó döntés,kérdés,hogy te mit csinálsz. Én a szívemre hallgatnék. A gyerek nem tart össze,lehet születik a pasitól egy gyereked,1 év múlva gallyra megy a házasság,addigra a barátnőd talál magának mást,te meg ott leszel egy gyerekkel és szerelem,se magasbeosztású,rendes férj,se társadalmi megbecsülés,mivel az egyedülálló anyákatmég mindig nem becsülik meg. És a barátnőddel is lehet gyereketek,spermabankból vagy spemadonortól. Mi együtt neveljük a lányomat,de közösen is vállatunk egy babát, a párom egyik meleg barátja volt a donor.
2018. máj. 14. 21:35
 17/21 anonim válasza:
100%
16-os, milyen országban éltek?
2018. máj. 14. 22:39
 18/21 anonim ***** válasza:
24%
Elárulom neked .A Nők 99% Ilyen mint te.Söt alapbol minden nő leszbikus inkább ,Csak társdalmi nyomás véget megy a többség férjez és szül gyereket.
2018. máj. 15. 01:24
 19/21 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó sületlenséget beszélsz. Valóban több a biszex a nők között, mint a férfiak között (szerintem kb. 20-30%), de valódi leszbikus ugyanúgy csak 2-3% mint a férfiak között meleg. A maradék nők pedig szeretik a férfiakat.
2018. máj. 15. 05:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha a pasid valóban rendes akkor talán meg kellene vele is beszélni ezt a dolgot. Ha igazi férfi még lehet örülni is fog neki :D

Mások előtt meg 3.14-csába a kitárulkozással, akkor is ha könnyebb lenne utána. Esetedben nemhogy javítana hanem rontana a helyzeten, így legyen ez a hármótok titka. Különben is ez gazdagon privátszféra, miért is kellene másnak tudnia erről?

Egy időben nekem is napirenden volt hogy előbújok és akkor könnyebb lesz, de dobtam a tervet. Csak a csajos és a pasi tudhat erről és kész :)

A pénz és egzisztencia egyébként se pótol egy szerelmet legyen az homo, bi avagy hetero, de ezt te is tudod :)

Persze jogodban áll rágódni el is nyomhatod magadban és lehet a gyerkőc mellett sikerülni is fog, de később ugyanúgy bajban leszel mint most csak nagyobban. Valamint most elősször fordul elő hogy a szívem szakad meg egy alapvetően ismeretlen kérdezőért, el tudom hát képzelni mi zajlik a fejedben-lelkedben.

Szóval tessék szépen átgondoltan előbújni de csak a pasid és senki más előtt. Ha emiatt elhagy akkor nem is szeretett igazán.

30f bi

2018. máj. 15. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!