Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az anális szex fiúval vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anális szex fiúval vagy lánnyal a jobb?

Figyelt kérdés
Te melyik nemmel szereted jobban és miért ?
2018. ápr. 28. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fiúval 19/F :)
2018. ápr. 28. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lánnyal !!
2018. ápr. 28. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagyok biszex, de imádom látni miközben kúrom a seggét a csajnak, hogy a puncija ezerrel tocsog a nedvességtől.
2018. ápr. 28. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Análisat fiúval.
2018. ápr. 28. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés, de összességében fiúkkal volt jobb számomra.

Érzésre majdnem ugyan olyan mindkét nemmel, én úgy vettem észre.

Lényegében azért jönnek be ezen a téren a fiúk, mert amit mellé még tudtak adni, az fenomenális volt...

A legtöbb srác nagyon heves, érzéki és változatos volt, míg a lányok nálam többször voltak teljesen mozdulatlanok, nyűgösek stb...

Ez csak az én véleményem, lehet ha huncutabb csajokkal hoz össze a sors, akkor talán máshogy vélekednék.. De így, hogy nálam szinte az összes srác szívét-lelkét beletette és húztak magukhoz, szorítottak, mozogtak, átvették néha az irányítást, rengeteg pózt ki akartak próbálni és még utána is szerették volna, így nálam a fiúk a nyerők.

2018. ápr. 28. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Eddig, sajnos, nem volt olyan lány/nő az életemben, aki benne lett volna a popsiszexben. Így aztán részemről, a fiúkkal, sokkal jobb az anális szex.
2018. ápr. 28. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos eddigi női partnereim egyértelműen látszott, hogy csak nekem akarnak ezzel örömet okozni, míg ők maguk jóval kevésbé élvezik, mint a vaginalis behatolast. Talán én is valamit rosszul csináltam.

Viszont a passzív sracokon, akiket megdugtam, egyértelműen látszott, hogy teljesen átadják magukat a szenvedélynek.

Szóval részemről fiukkal jobb

2018. ápr. 28. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
lány írhatna F/22
2018. ápr. 30. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!