Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anális szex fiúval vagy lánnyal a jobb?
Nehéz kérdés, de összességében fiúkkal volt jobb számomra.
Érzésre majdnem ugyan olyan mindkét nemmel, én úgy vettem észre.
Lényegében azért jönnek be ezen a téren a fiúk, mert amit mellé még tudtak adni, az fenomenális volt...
A legtöbb srác nagyon heves, érzéki és változatos volt, míg a lányok nálam többször voltak teljesen mozdulatlanok, nyűgösek stb...
Ez csak az én véleményem, lehet ha huncutabb csajokkal hoz össze a sors, akkor talán máshogy vélekednék.. De így, hogy nálam szinte az összes srác szívét-lelkét beletette és húztak magukhoz, szorítottak, mozogtak, átvették néha az irányítást, rengeteg pózt ki akartak próbálni és még utána is szerették volna, így nálam a fiúk a nyerők.
Sajnos eddigi női partnereim egyértelműen látszott, hogy csak nekem akarnak ezzel örömet okozni, míg ők maguk jóval kevésbé élvezik, mint a vaginalis behatolast. Talán én is valamit rosszul csináltam.
Viszont a passzív sracokon, akiket megdugtam, egyértelműen látszott, hogy teljesen átadják magukat a szenvedélynek.
Szóval részemről fiukkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!