Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom farkát akarom látni. Hogyan?
Akkor marad a közös vizelés a nyilvános WC-ben. Ott csak elő kell, hogy vegye, hisz azért ment oda.
A ki pissant messzebbre , vagy ki tud messzebb spriccelni (ez persze közös farok verést jelent) verseny alkalmas lehet . Persze a nudista strand se rossz ötlet , de érdemes bevállalós csajokat is vinni , úgy nem annyira feltűnő .
Az is kérdés , hogy lógva , vagy állva szeretnéd látni ?
Én szivesen megmuttatom neked.
Ha te is megmuttatod.
Miért kellene trükközni? Ha bármelyik barátom biszex lenne és megkérne, hogy megnézhesse a farkamat, megmutatnám neki. Szerintem kérd meg, hogy mutassák meg, egyszerűen csak kíváncsi vagy és kész.
Nyilván nem fogsz a farkukra ugrani, vagy lecumizni őket.
39f
Strandon, vagy fürdőben közös zuhany alkalmával nézhetsz kedvedre ! Beszéld rá őket, a fördős programokra !
De egyébként elárulom Neked, hogy nem sokra mész azzal, hogy láttad. Ugyanis pontosan tudod, hogy hetero srácok. Esetleg lehet valamelyik "kétéltű"?
Szóval láttad, és mit csinálsz ?????
Keress hozzád hasonló érdeklődésűt,és akkor nem kell azon agyalni,hogy nézheted meg ? Az örömmel mutatja,és gondolom Te is !(én is mutatnám, ha érdekelne ! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!