Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai fiúk nagy része biszexuális?
1 és 3:
Mert a legtöbb nyilván nem vállalja fel, sőt irtózik a gondolattól hogy a családja, barátai, ismerősei, akár ha van női párja megtudja ezt róla. Én is ilyen vagyok.
---
Kérdező, szerintem ez azért van, mert a férfiakban manapság sokkal több a szex iránti mindennapos szomj, mint régen volt. Régen (50, 100, 500 éve) a tömegek sokkal inkább el voltak foglalva a mindennapos túléléssel, a családjuk eltartásával, az állandó robotolással, melóval. Manapság pedig tömegeknek lett sokkal több szabadideje, végeznek könnyű/kevés munkát, akarják élvezni az életet, köztük az egyik legjobb dolgot, a szexet. Régen arra sem volt ideje rájönni valakinek, hogy biszex vagy meleg, mert elvette a szomszéd lányát, csináltak néhány gyereket és éltek tovább, kevesebbet gondoltak és gondolkodtak a világról, saját magukról.
inkább magasabban van az ingerküszöb..
kb annyira biszexek mint 10 éve a kíváncsi lányok.. akiknek a smár belefért egy másik csajjal a buliban:) de azt is javarészt azért csinálták, h húzzák az agyunkat.. :D
kis mocskok:)
Szerintem végre kezdenek rájönni, hogy nem beteg/perverz dolog, nincs velük semmi baj, ezért felvállalják.
Én aszexuális vagyok (pontosabban demiszexuális, szóval gyakorlatilag félig aszexuális, ami még bonyolítja a dolgot)
sokáig azt hittem, hogy valami baj van velem, voltam is egy kapcsolat-szerűségben, de a végén már örültem hogy vége lett :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!