Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnàtok ehez?
Igazàból nem tudom, hogy most heteronak vagy biszexnek kène-e vallanom magam, hisz lànyokkal is el tudnèk kèpzelni testi kapcsolatot ,de csak fiúval tudnèk összejönni.
Fiúk , ti mit szólnàtok ha a heteronak hitt baràtnőtök bevallanà , hogy sajàt nemère is vàgyik de nem akar veletek szakítani a fent leírtak miatt ? Szakítanàtok ? Megharagudnàtok ha ki akarnà próbàlni magàt a sajàt nemèvel az àgyban ? Esetleg ha ezt titokban meg is tennè ès ti ràjönnètek , hogyan reagàlnàtok?
Előre is köszi minden èrtelmes vàlaszt.
Először is ha barátnőm és persze szeretem akkor fontos nekem de nem esne jó hogy titokban csinálja!
Tudjak róla ha már együtt vagyunk és éreze jó magát persze úgy hogy engem se hanyagoljon el!
Mivel egy masik neműről van szó így gondolom másképp érez vagyis a szexben is máskepp éli meg.
Tehát nem lenne baj ha mellettem nővel is csinálja mindadig amig en is számitok neki! !
Volt egy barátnőm aki biszexuálisnak mondta magát és elmondása alapján volt már nővel és élvezte de mégis igènyelte évekig hogy leápoljam
Tehát nem egyáltalán nem zavar csak ne akarjon mindenről győzködni
Számomra ugyanúgy megcsalás azonos neművel tehát előttem és utánam azt csinál amit akar
Miután én is biszexuális vagyok, nem zavarna, ha bevallana ilyesmit. Ha úgy akarná kipróbálni, hogy én velem is kapcsolatban marad, akkor elképzelhető, hogy megharagudnék. Soha a büdös életben nem kértem egyetlen barátnőmtől se hasonlót. Egy párkapcsolatban a szeretkezés nem csak a nemiszervekről szól, hanem a kettőtök lelki kapcsolatáról. Ha csak azért akarsz mással lenni, mert nem olyan a nemiszerve, mint a párodnak, akkor sok lelki tartalma a kapcsolatotoknak nincs.
Ez a titokban dolog meg nem tudom mennyire komoly. Te megharagudnál a barátodra, ha lefeküdne egy másik nővel és az lenne az indoka, hogy hát csak azért, mert sose volt még fekete nővel, vagy sose volt még ázsiaival?
Aki így gondolkozik, nem érett egy párkapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!