Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szólnátok ehez?
Figyelt kérdés
Nos,van egy pasas,aki az utcán szólított le,elhívott egy múzeumba.
Gondoltam,milyen értelmes ember lehet,ráadásul tudott szerezni 2 ingyen jegyet(ismerőse ott dolgozik).
Így há fogtam magam és elmentem,már az elején fura volt,de akkor lepődtem meg,amikor odaértünk egy meztelen férfi festményéhez,és ő hangosan(!) Megszólalt hogy: "az én testem jobb,nem akarod megnézni?",na itt már nagyon kellemetlenül éreztem magam...
Később egy újabb képhez érve,ami két meleg férfit ábrázolt,mondtam neki hogy ennek az arca tényleg hasonlít rá.
Erre elkezdett kiabálni,hogy ő nem meleg,és én miért nézem annak...
Azóta bocsánatot kért,és azt mondta adjak egy második esélyt.
Ti adnátok?
2017. nov. 4. 19:55
2/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok az értelmes válaszhoz!
2017. nov. 4. 19:59
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez egy félnótás. Az a baj, hogy akinek van töke leszólítani egy idegen nőt az utcán, az többnyire ilyen szelepes. Jól bizonyítja ez az eset, hogy a hülyék önbizalma határtalan.
4/9 anonim válasza:
Vannak komplexusai...összességében jól érezted magad vele? El tudsz képzelni egy 2. randit?
5/9 anonim válasza:
Nem. Tanuljon tisztelettel bánni egy nővel. Ha most ilyen akkor mi lenne később? Amugy sem azt mondtad hog az a meleg csávó a képen annyira meleg mint te...
6/9 anonim válasza:
Ha nem kelt benned félelmet, akkor adj neki második lehetőséget, de ezúttal te válaszd meg a helyet és programot. Viszont ha a kiabálásos megnyilvánulása nem elfogadható számodra, akkor hagyd.
7/9 anonim válasza:
Csak magamból kiindulva írom, hogy ha már a kezdetek kezdetén kellemetlenül érzed magad, nem szabad erőltetni, mert később is csak feszengeni fogsz. A hozzászólásait tekintve, pedig úgy tűnik, ilyen lehet a pasas alaptermészete is. Ha ez nem tetszik, akkor szerintem kár adni neki egy 2. esélyt.
8/9 anonim válasza:
sírva röhögnék, de nem adnék ne esélyt
9/9 anonim válasza:
Lapát. (Hülyékkel amúgy is tele a padlás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!