Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti ehez mit szólnátok?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy fontos dolgot kéne megbeszélnem. Eléggé jó barátok vagyunk. Na a lényeg az hogy szerelemet vallottam neki. Leírtam neki mit érzek és ő vissza írta hogy Igen?. Ezután én elmondtam hogy komolyan gondolom. Aztóta nem beszéltünk. Rá fogok ma írni csak nem tudom hogy kezdjem el. Írjam azt hogy beszélnünk kéne vagy mit. Vagy ha csak úgy simán írok rá akkor hogy terejjem a témát rá.2017. aug. 30. 14:13
1/4 anonim válasza:
Háát lehet nem írásban kellett volna neki elmondani.😕
Szerintem nem tudott mit reagálni és azért kérdezett vissza. Lehet picit összezavartad most, próbáld megbeszélni vele
2/4 anonim válasza:
Ja és lehet pl telefonon kéne akkor
3/4 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy meg akarom beszélni vele. Csak nem tudom hogyan kezdjek hozzá
2017. aug. 30. 14:37
4/4 anonim válasza:
pár napja is kiírtad ezt a kérdést. :D egyébként szerintem ha eddig nem reagált, egyértelműen nem érdekled, mint pasi, az előző kérdésednél is leírtam, hogy ez a "nem tudott mit reagálni" a legrosszabb szöveg, mert mindenre lehet reagálni, ha akar az ember. írj rá, hogy szeretnél vele beszélni, mert nyomaszt az egész, ami történt, és szeretnéd, ha nem érezné frusztráltan magát azért, amit bevallottál, és ugyanúgy barátok maradnátok. persze csak akkor, ha te tudsz rá csak barátként tekinteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!