Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex társaim, nektek is van női/férfi preferenciátok?
Arra gondolok, hogy én pl. nőkkel tudok inkább elképzelni kapcsolatot. Ezért mindig, ha beszélünk a szexualitásról, úgy írom le magam, hogy "biszex, de erős női preferenciával".
Ez veletek is így van?
23/bi/lány
Nekem is a lányok. Utcán csak a lányokat nézem meg, szerelmes csak lányba voltam az életemben, kapcsolatot és majd egyszer közös gyerekeket és családot pedig csak lánnyal tudok elképzelni. Ez mellett viszont szexuálisan tudom hogy a férfiak is érdekelnek, de ott is ilyen 70-30 arányban a csajok inkább.
24/F
Lányok vonzzanak jobban, szexuálisan és érzelmileg is.
22/L
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a lányokat preferálom én is.
25/bi/lány
Szexuálisan inkább férfiak, érzelmileg inkább nők. Na ezt rakja össze valaki :D
25/N
Nekem a nők minden téren sajnos.
22 éves biszex csaj.
Akkor én kicsit ki fogok lógni a sorból, mert szexuálisan és érzelmileg is a fiúk vonzanak jobban xD
21/f
Utolsó igazából nem lógsz ki mert lehet hogy a többiek a lányokat írták, de ők maguk is lányok. Szóval te is a saját nemedet preferálod, mint az előzőek.
Amúgy engem is a lányok vonzzanak jobban és én is lány vagyok.
Akkor én is csatlakozok azokhoz akik inkább a saját nemüket, esetemben a fiúkat részesítik előnyben. Kapcsolatot én is inkább fiúval tudok elképzelni, mindenféle szempontból. 😕
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!