Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként kérdezem, miért lett ennyi heteró férfi aki szeretne farkat sz*pni vagy megd*gatni magát?
Sztem akinek ez a vágya nem heteró.!!
És régen is vágytak erre csak kevesebben merték bevallani felvállalni.
A többség most is csak névtelenül.
Prűdebbek voltak az emberek, nem volt internet ahol ezt eltudták mondani.
Ez csak az én elméletem..
45 éves nő.
#3-as, ez nem elnőiesedés meg nem tudom micsoda :D
Egyszerűen más világot élünk, gépesített világba születnek a mai gyerekek, a számítástechnikai eszközök kora van.
A ti időtökben az emberek kaszáltak a mezőn, kint voltatok az udvaron, fogócskáztatok, birkóztatok, kint voltatok a szüleitekkel a mezőkön, erdőben, a munkátok is nagyrészt kétkezi munka volt. Nyilván ehhez alkalmazkodott a testfelépítés is, aki nem volt jó erőben, nem tudta megcsinálni.
De ma már a legtöbb dolog gépeített, a mezőkön traktorokkal vetnek / aratnak, a fiatalok már nem az erdőben vágják a fát fejszével, és nem kapálnak a mezőn, hanem robotokat programoznak, amik ezt megteszik helyettük. A gyártósorokon is nagyrészt robotok dolgoznak már.
A fiatalok sem a szabadban fogócskáznak, hanem otthonról játszanak egymással. Tanulnak, több nyelvet beszélnek, mint a ti időtökben.
Teljesen más világot élünk, amihez alkalmazkodni kell. Ilyen egyszerű az egész, ma már nincs szükség a "férfias" testre, mert nincs igazi haszna.
Még a katonaságnál sem szükséges már annyira mint régen, harcművészeteknél a technika a fontos, a csatákban pedig a szintén a fegyverek fejlettsége a döntő, nem az, hogy mekkora karod van :D Robotokkal megy a felderítés is, az aknafelszedés is, és így tovább.
Az, hogy fejlődik a világ, és hogy alkalmazkodunk hozzá, nem azt jelenti, hogy a mai fiatalok nem érnek semmit, és "elnőiesednek" :)
Remélem, öreg korodra, amikor majd ennek az "elkorcsosult" világnak a találmányai tartanak életben, tisztábban fogsz látni
Én sajnos elég vékony vagyok, pedig sokat eszek és mozgok, nem tudok mit csinálni ezzel, sajnos nagyon vékony vagyok alapból. (Mondjuk mostanában kezdek kicsit alakulni.)
De kizárólag a lányok érdekelnek.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!