Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretne valaki shemale lenni?
Lehet hogy én tudom rosszul, de Magyarországon ezeket támogatja a TB.
Emlékszem a Fókuszban még gyerekként láttam 10-15 éve egy riportot, amiben egy srácot csináltak nővé és ezt ott is mondták, meg úgy tudom ez itt tényleg így működik Magyarországon, szóval nem nagyon kell érte fizetni.
És ilyenkor jut eszembe Mr. Garrison a South Parkból, aki 20 év alatt volt
-heteró férfi
-homoszexuális férfi
-heteró nő, miután átoperáltatta magát
-leszbikus nő
-és most újra férfi, miután visszaoperáltatta magát, bár nem tudom hogy heteró, bi vagy homo mostanában
És az a vicc, hogy ez sajnos nem vicc és tényleg vannak ilyesmi emberek.
Nem támogatja a TB.
Drága, kockázatos, fájdalmas, és sokszor nem csak 1 műtét kell, hanem műtétek sorozata.
Szóval azért ez nem olyan egyszerű, hogy besétálsz hétfőn kukival, pénteken meg kisétálsz nunival és utána élsz tovább mintha mise történt volna. Utókezelések, napi hüvelytágítás, stb. mind beletartozik. :/ Ezt nem sokan vállalják.
Arról nem is beszélve, hogy vannak olyanok is, akiket amúgy nem zavar a pénisze annak ellenére, hogy ők lánynak érzik magukat. Úgy tekintenek rá, mintha mondjuk egy hatodik ujjuk lenne: amúgy egy tök felesleges testrész meg csak jobb lenne, ha nem lenne, de nem kell tőle feltétlenül megszabadulni ahhoz, hogy az ember teljes, boldog életet élhessen.
7
Ha van segglyukad amit mások tudnak dugni, akkor érthető hogy nem olyan sürgős a punci
Másik: Sok bi/homo férfi szívesen dugna shemale-lel, akinek farka van de azon kívül nőnek néz ki, de már egy full átoperált "nővel" nem feltétlenül
9:
Szóval férfiként szexelnél olyan emberrel, akinek szintén farok lóg a lábai között. De neeeeem, te heteró vagy.
Komolyan, én is biszex vagyok, miért olyan nehéz ezt beismerni? Aki heteró férfi, az a pinára vágyik, ami egy nőn van, másra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!