Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért szeretne valaki shemale...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretne valaki shemale lenni?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogyha egy férfi nő szeretne lenni akkor annak mi értelme, hogy mellet csináltat magának, feneket és az egész külsejét nőiesre alaítja, de a férfi nemi szervét meghagyja? Ennek így mégis mi értelme? Mert szerintem az még megérthető, hogyha egy férfi nőnek érzi magát és átoperáltatja magát teljesen, de ez a shemale lét teljesen érthetetlen számomra. Se férfi, se nő, akkor mégis mi?

2017. okt. 30. 11:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Én is pont most akartam feltenni ezt a kérdést és szintén nem értem. Az okokat hogy miért nem, pedig te is nagyon jól leírtad.
2017. okt. 30. 12:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A másodlagos nemi jelleget könnyebb megváltoztatni, még a mellműtét se egetverő. De a nemváltoztató műtét drága, kockázatos és bonyolult.
2017. okt. 30. 13:06
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Lehet hogy én tudom rosszul, de Magyarországon ezeket támogatja a TB.

Emlékszem a Fókuszban még gyerekként láttam 10-15 éve egy riportot, amiben egy srácot csináltak nővé és ezt ott is mondták, meg úgy tudom ez itt tényleg így működik Magyarországon, szóval nem nagyon kell érte fizetni.

2017. okt. 30. 13:09
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Férfivé fogom operáltatni magam, hogy meleg lehessek.
2017. okt. 30. 13:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

És ilyenkor jut eszembe Mr. Garrison a South Parkból, aki 20 év alatt volt

-heteró férfi

-homoszexuális férfi

-heteró nő, miután átoperáltatta magát

-leszbikus nő

-és most újra férfi, miután visszaoperáltatta magát, bár nem tudom hogy heteró, bi vagy homo mostanában

És az a vicc, hogy ez sajnos nem vicc és tényleg vannak ilyesmi emberek.

2017. okt. 30. 14:29
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

4-es

Telitalálat!

2017. okt. 30. 15:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem támogatja a TB.

Drága, kockázatos, fájdalmas, és sokszor nem csak 1 műtét kell, hanem műtétek sorozata.

Szóval azért ez nem olyan egyszerű, hogy besétálsz hétfőn kukival, pénteken meg kisétálsz nunival és utána élsz tovább mintha mise történt volna. Utókezelések, napi hüvelytágítás, stb. mind beletartozik. :/ Ezt nem sokan vállalják.

Arról nem is beszélve, hogy vannak olyanok is, akiket amúgy nem zavar a pénisze annak ellenére, hogy ők lánynak érzik magukat. Úgy tekintenek rá, mintha mondjuk egy hatodik ujjuk lenne: amúgy egy tök felesleges testrész meg csak jobb lenne, ha nem lenne, de nem kell tőle feltétlenül megszabadulni ahhoz, hogy az ember teljes, boldog életet élhessen.

2017. okt. 30. 20:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

7

Ha van segglyukad amit mások tudnak dugni, akkor érthető hogy nem olyan sürgős a punci

Másik: Sok bi/homo férfi szívesen dugna shemale-lel, akinek farka van de azon kívül nőnek néz ki, de már egy full átoperált "nővel" nem feltétlenül

2017. okt. 30. 21:06
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
én nem vagyok se homo se bi de egy szexi noies shemale lanyt meg en is megdugnek.
2017. okt. 30. 21:53
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

9:

Szóval férfiként szexelnél olyan emberrel, akinek szintén farok lóg a lábai között. De neeeeem, te heteró vagy.

Komolyan, én is biszex vagyok, miért olyan nehéz ezt beismerni? Aki heteró férfi, az a pinára vágyik, ami egy nőn van, másra nem.

2017. okt. 31. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!