Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretne valaki shemale lenni?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogyha egy férfi nő szeretne lenni akkor annak mi értelme, hogy mellet csináltat magának, feneket és az egész külsejét nőiesre alaítja, de a férfi nemi szervét meghagyja? Ennek így mégis mi értelme? Mert szerintem az még megérthető, hogyha egy férfi nőnek érzi magát és átoperáltatja magát teljesen, de ez a shemale lét teljesen érthetetlen számomra. Se férfi, se nő, akkor mégis mi?2017. okt. 30. 11:49
11/14 anonim válasza:
Szerintem például egy tökéletes test nőies, formás nagy fenékkel és egy szép nagy farokkal. Nagyon sok embernek bejönnek ám a shemale-ek, míg ha a nemi átalakító műtétet megcsináljak, egyszerűen nők lesznek, furcsa puncival, akik fiúnak születtek.
23/f
12/14 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval, sokkal jobb shemale-nek lenni, mint csak egy átoperált nőnek.
13/14 anonim válasza:
11-12:
De ezzel senki nem vitatkozott. Igazatok van, oks.
Csak ha kúrnátok egy shemale-t vagy szopatnátok, akinek ott fityeg a lábai közt a fa sz, akkor ne hívjátok már magatokat heteorszexuálisnak, akkor se ha nem nyúltok a farkához.
14/14 anonim válasza:
Azon kívül, hogy jobban gerjednék magamra a tükörbe, ízlésesen dugnák valamennyi pasit és valószínűleg engem is jól megdugnának, plusz a kölcsönös oboa is... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!