Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi férfiak miért van az, hogy a legtöbb férfi csak levélben szeretne szopatni?
Mert amíg "elméleti" keretek között van róla szó, vagyis hogy itt levelezgettek, beszéltek róla, gyakran arc és név nélkül, addig nagyon izgató tud lenni. Gondolom Neked is volt már olyan szexuális fantáziád, ami kanosan nagyon izgatónak és jó ötletnek tűnt, de utána inkább hanyagoltad. Na, az itteni srácok többsége is így van ezzel... Elfantáziálgat róla a monitor előtt, de lépni már nem mer/akar.
Sajnos itt (és a legtöbb meleg/bi társkeresőn) a többségnek csak az arca nagy, legyen szó bármiről (még társkeresésénél is, egy sima, szexmentes randira is alig lehet találni valakit)
23/F
Ez mind ígaz és nincs is ezzel semmi gond, de akkor monja meg, hogy csak ezt szereatné.Én már nem vagyok mai gyerek és nem csak beszélgetni akarok róla.
De mondom nencs ezzel semmi gond. Az is jó tud lenni.
45F
Sajnos én is ezt tapasztalom. El sem jönnek a talira. Vagy tucatszor estem pofára, és vagy nem jelentkezett többé, vagy a legrosszabb, mikor el se jött.
Eddig 1 volt a 100-ból aki tényleg eljött, és csináltuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!