Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáltam sráccal és óvszer nélkül csináljuk. Így lehet gond?
Eddig 2 barátnőm volt, de mindkettővel óvszert kellett használni. Egy ideje már érett bennem hogy talán biszex vagyok. Kipróbáltam és jó volt. A neten ismerkedtünk meg és eddig másfél hónap alatt kb tízszer voltunk együtt. Neki én második vagyok és óvszer nélkül csináljuk, mindig bele tudok élvezni a fenekébe (análban aktív vagyok) és nagyon jó érzés. Ha rendesen megmossa magát, akkor így lehet valami baj? Eddig konkrétan nem volt semmi.
22/F, 20/F
Köszi az eddigi válaszokat!
Amúgy akik nagyon ellene vannak, azok próbálták már valaha, mondjuk tartós partnerrel és úgy mondják hogy volt rossz tapasztalatuk, vagy még sosem próbálták és úgy beszélnek ellene?
#14 csak azt magyarázd meg nekem, hogy jut a nefronokon keresztül VISSZAFELE a véráramba az Ecoli. Meg hogy jut a húgycsövön fel? Meg miért nem nyírják ki a fehérvérsejtek, ha már valami misztikus módon bekerült a véráramba?
Még mindig úgy gondolom, hogy ehhez elég nagy fantázia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!