Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kiábrándító a nagyibugyi? :D

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító a nagyibugyi? :D

Figyelt kérdés

Nem az 1800-1900-as évek sztárjaira gondoltam, amikor még térdig ért egy jó alsónemű, de a mai "standard" méretű, alap darabok mennyire számítanak cikinek? Nekem a kényelem az első, rosszul vagyok a tanga gondolatától is - már, ha nekem kéne viselni.

Vagy nem igazán számít már mit visel a másik, mikor arra kerül a sor, hogy ezt magatok is felfedezitek?

A képen legfőképp balról az első, második, negyedik és ötödikre gondoltam.

[link]

2018. febr. 27. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem semmi baj nincs ezekkel, főleg, hogy ilyen fajtájú bugyikból is lehet iszonyatosan szexi darabokat találni.
2018. febr. 27. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
4-5 nekem bejön, főleg, ha van rajtuk valami cuki kép vagy masni, az első 2 nem tetszik. 23/F
2018. febr. 27. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Nem a fazon a lényeg, hanem a kivitelezés.....

brief és high cut brief (nem tudom minek mondjuk magyarulXD) bugyiknál is van tiszta csipke stb meg van nagyon gagyi ecseri piacos sz**r is..

2018. febr. 27. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
11%

Nem gáz, ha hétköznapokon azt hordasz, amit kényelmesnek érzel...

De viszont, tény hogy szexnél előnyösebb egy szexi fehérnemű.

2018. febr. 27. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kiábrándító, engem nem zavarna. A tanga nekem sem kényelmes,én is franciát hordok,nem számít a másikon milyen van,amúgy is hamar lekerül ha odáig eljutunk,hogy lássam,nem?😶
2018. febr. 27. 20:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez a leszbikus kategória, gondolom azért pontoztak le... bár én bi vagyok, szóval nem bánom, ha férfiak is hozzászólnak, de elsősorban lányok válaszára voltam most kíváncsi.
2018. febr. 27. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A 4-5-7 oké.
2018. febr. 27. 20:15
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
Nekem 1-2 bejon, kenyelem miatt gyakran hordok ilyet. Szex kozben ugy sincs rajtam semmi.;) 24/N
2018. febr. 27. 20:20
 9/10 anonim ***** válasza:
21%

Nekem mindegy mit hord a csaj, mert en sem az ő kedvéért hordok boxert. Kényelmesebb, mint a tanga és jobban érzem magam benne. Szex közben meg tényleg nincs semmi az emberen általában, szal tök mindegy.

24f

2018. febr. 27. 20:24
 10/10 anonim ***** válasza:
25%
Egy nagyin nem annyira, amúgy nagyon :D
2018. márc. 1. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!