Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kivel lehetett a baj? Vagy mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel lehetett a baj? Vagy mi lehetett a baj?

Figyelt kérdés

Az első szex jó volt,amikor elveszítettem.A lábam is remegett.Aztán onnantól kezdve bajok lettek.Folyton kicsúszott a pénisze,ha betette neki jó volt, bár nem volt orgazmusa,de én nem éreztem a péniszét.Az egész szex arról szólt,hogy ő élvezkedett,én meg feküdtem és gondolkoztam mi közben dugott.Csak azért szeretkeztem vele,mert nagyon szerettem bár nem volt jó vele a szex testileg,csak lelkileg.Ha megölelt már attól bevizesedtem,de a csúcsra sosem juttatott fel.A gumi mindig lecsúszott neki,a végén kiverte a farkát, én meg lelkileg kielégültem,de testileg nem.

Már nem vagyunk együtt.1 évig volt a párom, és együtt is éltünk.

Kivel volt probléma? Ez azért érdekel,mert már kezdek tartani a szextől.

25/N

2018. febr. 27. 19:35
 1/9 A kérdező kommentje:
Még annyit: Felizgult rám,de mire betette lelankadt neki.
2018. febr. 27. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

a palid kinézett téged egy full béna tapasztalatlan csajt,akinek nem esik le,hogy mennyire balfarok amit ő tudott is magáról.

húzta ameddig lehetett,aztán amikor már egyértelmű lett,hogy full béna belátta és koccolt szégyenében.

szerintem ennyi történt.

2018. febr. 27. 19:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Az első szex úgy jött össze,hogy én voltam felül mert kifulladt.
2018. febr. 27. 19:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Na vajon kivel?

Nyilván a apsival, mi az, hogy kicsúszik?

hogy lehet vki annyira béne, hogy ott van a punci, csak ki be kéne mozognia és még az se megy....

2018. febr. 27. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A pasidról mintázzák meg a bénaság szobrát. Már csak a helyet kell kiválasztani, hogy hol állítsák fel.
2018. febr. 27. 20:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Elqrtátok de tényleg.

Ha valakinek a farka kicsúszik az két dolgot jelez - szűk voltál neki, vagy nem állt fel neki.

A szűkösség sztem ez esetek többségében nem okoz gondot mert idővel tágulhat is, ellenben ha nem áll fel a lompos az már sokkal gyakoribb.

Hihetetlen de van olyan hogy nem úgy áll a cerka ahogyan kellene. Elég sok a fekete folt a kérdésben így a válasz se lehet egyértelmű és pontos, de azért megpróbálom a magam módján :)

Ha te voltál neki az első, és mostanság váltak el útjaitok feltételezzük hogy 24évesen volt az első aktus. A fiúk legtöbbje 12-14éves korában jön rá hogy sokkal jobb dolgokra is képes a cerka mint addig. Több mint 10év alatt már 5-10ezer hokizás is lehetett, mire bejöttél a képbe.

A régi időkben a sima marokmarcsán kívül nagy szám volt az újság, meg egy-két kazetta. Az első avi-ra kb egy fél évtizedig "vártam". Segédeszköz mint olyan nem is létezett, ez még további 5évbe telt. Néha bele is gondolok mekkora élmény lett volna a legelején egy pumpa, vibrátoros rásegítés, vagy egy műpunci :)

A párod ha erre hajlamos simán ráállhatott ezekre mire te bejöttél neki :)

Na most a helyzet az hogy a tipikus sima kézi verzió után "általánosan elfogadott" jelentős előrelépés a te kezed és a te tested jelenti. Ugyanakkor nem mind1 hogy előtte mennyit répázott és mennyire volt ez neki megszokott. A segédeszközök elmossák a határokat a saját kéz és az élethű női test között. Ma már elérhető közelségben vannak a szexbabák is így a helyzet még rosszabb lesz ha valaki nem figyel. Ha a párodnak voltak segédeszközei, akkor simán előfordulhat olyan hogy nem nyújtottál olyan élvezetet számára amit ő "megszokott".

Ez nem azt jelenti hogy te alkalmatlan lennél, hanem hogy túlságosan is megszokta a segédeszközök nyújtotta mobilitást, és sajnos ki kell mondani hogy egy igazán jó segédeszköz ingerlésben többet nyújt a faroknak mint egy valódi hüvely. Nem egy eszközöm van nekem is amiről 100%-ban állítom hogy azt a hatást semmi nem tudja reprodukálni. Egy extra bordázott Fleshlight például ingerlésben felülmúlhatatlan. Egy másik cuccal trükkösen kivitelezett vákuum pumpálással olyan ejakuláció van hogy az más elvek alapján kivitelezve elérhetetlen. Bele estem én is kicsit a csapdába, mert bár egyéb okokból még nem volt csajom, prosti viszont már igen.

Amikor elkezdődött a kamaszkori rántás időszak akkoriban a legjobb legizgatóbb a lovaglós póz utánzása volt, meg a kutya. Prostinál fordult a kocka, a lovaglós egyáltalán nem ment, ellenben a kutya az mindent vitt. Lehet gumi nélkül változna a helyzet, de egyértelmű hogy a segédeszközök nekem is rontják az összképet egy hús vér nővel. Nem tudjuk hogy a párod rendelkezett/rendelkezik e ilyenekkel. Ami engem illet most egy komplett akcióterv van kidolgozás alatt ami a segédeszközök más módon való használatával, feljavítja a majdani csajos estéket. Egy valami azonban biztos hogy a kitartásom jobb lesz, mert nyilvánvaló hogy belül simábbak vagytok mint a legtöbb Fleshlight - kevesebb stimuláció, kevesebb izgalom = későbbi ejakuláció. Az íj módon csökkenő élvezeti faktort egy épeszű férfinél viszont kompenzálnia kellene az élő és kézzel fogható női test, legyen az bármilyen - ésszerű keretek között persze :) A hatást ideális esetben fokozza még az hogy "a barátnőm vagy és szeretlek - szeretjük egymást, stb.", szóval a kémiai résznek drasztikusan javítani kellene még egy egész életében segédeszközön lógó egyén potenciálját is :)

Ez volt nagyjából a szex része.

Az olyan gondokról még csak szó sem esett mint a hétköznapi rutinok, egyébként is bejöttetek e egymásnak, bírtátok e egymást. Voltak e olyan problémák az élet más területén amik a szex rovására mentek fizikálisan és mentálisan egyaránt. Voltak e olyan testi adottságok, neki vagy neked amik a kérdésben felvázolt helyzetet eredményezték. Voltak e megbeszélések a szétválás előtt, volt a mentési kísérlet. És még csomó kérdés ami nem jut most eszembe és ez egy hihetetlenül bonyolult szerteágazó problémakör lehet.

2018. febr. 27. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Felizgult rám,de mire betette lelankadt neki."

Egy szerencsétlen recskabajnokot fogtál ki...

2018. febr. 27. 20:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Oh,köszönöm mindenkinek! :) Gondolom mindenki férfi lehetett,mert a nők többnyire nem értenek ehhez. :)
2018. febr. 27. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Mihez nem értenek a nők? :)
2018. febr. 27. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!