Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mért lehetett? Lány létemre "felizgultam" egy másik lányra?
Szóval nem vagyok se biszex, se leszbi, de a barátnőmmel hülyeségből valamiért elkezdtünk birkózni, és nem tudom megmagyarázni, de "benedvesedtem" tőle.
Leszbi, biszex csajok válaszára is kíváncsi lennék, hogy szerintük mért lehetett ez?
Ha van még kérdés priviben szívesen válaszolok, csak légyszi ne offoljátok...
19/L
Attól is lehetett, hogy simán szereted egy picit a vadabb dolgokat...
19/L
Szexuális beállítottságtól független, hogy éppen mire izgul az ember.
Egyszer olvastam erről egy cikket, illetve egy leszbikus pszichológus írt egy könyvet, amiben erről is szó van, hogy van, hogy az ember agya vagy teste megkíván valami mást. Attól függetlenül, hogy milyen beállítottságú.
Mondjuk én nem tudok megkívánni egy hímneműt sem... Szóval lehet, hogy biszex vagy ;)
22/LL
Ez teljesen normális reakció, főleg fiatalabb korban.
Minden heteroszexuálisban van valamekkora homoszexuális komponens. Zéró homoszexuális komponensű ember gyakorlatilag nem létezik.
Én egész életemben úgy tudtam beszélgetni női és férfi ismerőseimmel, hogy az átlagnál sokkal gátlástalanabbul el merték mondani, amiket a szexről gondolnak. Egyetlen olyan vallomásra sem emlékszem, ahol férfi vagy nő azt állította volna, hogy ő soha sem kívánt meg a saját neméből senkit. Csupán abban voltak eltérések, hogy ez mennyiben jelenti számukra, hogy a gondolatokon kívül a gyakorlatban mit mernének megtenni. De a gondolati paráznaságot mindegyikük beismerte.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!