Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van egy lány. (story). Na...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány. (story). Na most akkor mi is van? (Többi lenn)

Figyelt kérdés

Elözö félévben megismerkedtem egy lánnyal az egyetemen. Elég lányos szakot választottunk mindketten, és alig vannak srácok az évfolyamon. Én tudom már egy ideje, hogy bi vagyok, volt dolgom mindkét nemmel egyaránt, viszont öt nem tudom hova tenni. Szakitás szélén van a barátjával. Mostanában nagyon sokat ölelget, puszilgat és amikor legutobb a homlokomra adott megfogtam a mellemet, többször megjegyzi hogy csinos vagyok. A jelek egyértelmünek tünnek, de van egy bökkenö, a csávoja, akivel lehet szakitanak de nem biztos. Na most akkor mi van? Miért ilyen közvetlen velem? Mit tegyek? Nem akarom elrontani a barátságunkat (bár már kockáztatnék). A másik ami visszahuz, hogy nem akarok a bufelejtöje lenni. Szoval mit tegyek? Ezek biztos jelek?

Köszi a válaszokat elöre is. 20/l

2018. febr. 18. 00:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fincsi! Szerintem ez egyértelmű. Menjetek bulizni egyet, ha ügyes leszel akkor pörögni fog a nyelv! ;-) Hajrá csajszik!
2018. febr. 18. 08:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy o is bi. Baratja van, de a melledet fogdossa? Vagy valami nem oke a csajjal mentalisan, vagy tetszel neki.

Sok sikert! :)

2018. febr. 18. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Mostanában nagyon sokat ölelget, puszilgat és amikor legutobb a homlokomra adott megfogtam a mellemet..."

Kicsit zavarosan fogalmaztad ezt a részt, de ha jól értettem, ő fogta meg a melledet, és nem Te a sajátodat. A mell erogén zóna! Akkor simogatom, fogom meg, ha a másikkal szexelni szeretnék. Szerintem ő is benne lenne egy kis etye-petyében, csak valamiért nem mondja. Egy jó buli, kevés pia a lazuláshoz segítene az ágyba kerüléshez. És Te is simogathatod, tapizhatod, és kezdetnek ruhán keresztül kicsit ujjazhatod is.

2018. febr. 18. 08:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el egy buliba és próbálkozz be és írd meg mi lett belőle.
2018. febr. 19. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!