Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bele őrülök. Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele őrülök. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm és hát úgymond bele szerettem..Meglátom és végem van.Oda mennék és egy olyan csókot nyomnék a szájára hogy whaaaaaa...Mit tegyek? Ő hetero. Amikor beszélgetünk vagy egy baráti körben vagyunk akkor folytonosan őt nézem,olyan gyönyörű.Persze elég sok közös van bennünk.Az AHS miatt ismerkedtünk meg..A kezemre volt írva hogy American Horror Story,észrevette oda jött és megölelt.Amint rá néztem,bele szerettem.Már régóta így vagyok.Mit tegyek? 18 L

2016. okt. 21. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ha ő hetero akkor nem tudsz sok mindent tenni :(
2016. okt. 21. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Legyetek legjobb barátnők:) Akkor már elég közel kerültök. És akkor próbálkozz elcsábítani. Éjszaka odabújsz hozzá. Fel se fog neki tűnni,a lányok ilyenek. De egyre közelebb lesztek,hidd el. Aztán ki tudja,lehet hogy ő is belédszeret:)
2016. okt. 21. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Hívd el, hogy aludjon nálad, filmezzetek stb... Aztán kötözd ki az ágyhoz, és erőszakold meg a nyelveddel úgy, hogy lábra állni se legyen ereje a végére...
2016. okt. 21. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy hetero.. Sok lány benne van leszbi kalandokban. Persze ezzel még nem biztos hogy sokra mész.
2016. okt. 21. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Realizáld, sosem lesz esélyed. E tudással kiszeretsz belőle ha gyakorolsz.

Beleszeretni nem tudtál, max nagyon vonzódtál hozzá egyből. Ahogy most is.

2016. okt. 21. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, talán csinálj vele valami ott alvós közös programot!

Én nem vagyok biszex, de voltam már lánnyal, és nem volt negatív. Alkalom szülte - nem bántam meg!

2016. okt. 21. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
nyomulj rá
2016. okt. 21. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
buli,itasd másszrá. másnap beszéljetek rólla, ha nem nyitott akkor fogd a piára.
2016. okt. 23. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!