Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Ebbe bele őrülök.

Mit tegyek? Ebbe bele őrülök.

Figyelt kérdés

Egyszerűen már nem bírom!Nem bírom!165-167 cm magas 24éves lány vagyok, és nagyon szeretnék olyan 163 cm magas lenni, nem bírok így magamra nézni, emiatt mindenkibe belekötök, görnyedten járok, nem bírom, hogy ilyen égimeszellő vagyok

Van erre valami mód, hogy 163 cm legyek, olyan 2-4 cm-t szeretnék összemenni, műtét vagy agykontrollal valamit tudnak tenni?

2015. dec. 24. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért szeretnél ennyivel kisebb lenni?

Nem hiszem, hogy van rá mód, viszont én nem látok ebben semmi kivetnivalót :) Szerintem a 165-167 teljesen ideális.

2015. dec. 24. 19:14
 2/7 anonim válasza:
165cm magas égimeszelő........érdekes....
2015. dec. 24. 19:15
 3/7 anonim válasza:
átlag magasság vagy max 1-2cm vagy magasabb az átlagnál
2015. dec. 24. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem! Emögött valami lelki probléma húzódhat meg. Azon meg a műtét nem segít. Az agykontroll viszont igen!
2015. dec. 24. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Testképzavarod van, a magasságod teljesen ideális egy ennyi idős lánynak.

Van egy magas válogatott kosárlabdázó lány, ő 208 centi magas, na ő valóban égimeszelő, ő közel 41 centivel nagyobb nálad még sem problémázik:

[link]

2015. dec. 25. 23:48
 6/7 anonim válasza:
kondizz sokat,csinálj squat-ot minden nap es attol talán 1-2cm-el alacsonyabb leszel.(és nem utolsó sorban a feneked is nagyon jó lesz :) )
2015. dec. 26. 01:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! :) <3
2015. dec. 27. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!