Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/82 anonim válasza:
Igen, mindig bugyit hordok. Franciát, hagyományos fazonú csipkést.
23/82 anonim válasza:
Csak önkielégítéshez szoktam. De talán egyszer feveszek az utcára is egyet :)
24/82 anonim válasza:
Nem vagyok biszex, de általában női bugyit hordok. F29
26/82 anonim válasza:
Igen, vannak saját bugyijaim és van sajat melltartom is. Csodalatos erzes mikor mindez rajtam van, megnyugtató és el lazító.
27/82 anonim válasza:
Nem vagyok biszex, de mindig női bugyit hordok. (Melltartót csak ritkán, általában csak akkor ha teljes nőibe öltözöm. De volt már, hogy hűvösebb időben vettem fel a pulcsim alá. Izgató, és egyben megnyugtató érzés.)
28/82 anonim válasza:
Volt rá példa, de nem csak bugyi
29/82 anonim válasza:
Néha felveszem a feleségemét, szerintem tök jó hordani, hozzá teszem full hetero vagyok, de ilyen dolgokba mindig is kíváncsi voltam milyen viselni.
30/82 anonim válasza:
Most home office van, igy nemcsak bugyit, hanem melltartót, harisnyát, szoknyát blúzt és magassarkút si vehetek fel. Feleségem is itthon dolgozik.Néha még ki is sminkelem magam. A lábaim körmei lakkozva. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!