Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális vagyok? Nem tudom. Ti mikor jöttetek rá, hogy azok vagytok? Mi vezetett ide, hogy azok lettetek? F27
Remélem nem bánod, ha egy nő is válaszol.
33 éves vagyok, és az utóbbi 1-2 évben fogalmazódott meg bennem teljesen határozottan, hogy a saját nememhez is vonzódok. Egyébként már általános iskolás koromban is éreztem, hogy valami megmagyarázhatatlan kötődést érzek néha nők iránt. Ezek általában a tanáraim voltak, akik 10-15 évvel voltak tőlem idősebbek. És a mai napig a tőlem idősebb korosztály vonz. Gondolom így születtem :) Ennek ellenére sosem voltam nővel.
Már egészen kicsi koromban természetesnek vettem, hogy érdekelnek a lányok, meg a fiúkat is kedvelem. Persze később ez feledésbe merült, nagyban befolyásolt a környezetem és a heteronormatív nevelés. Ezért valahogy mindig úgy gondoltam, hogy teljesen normális és természetes, ha valaki a saját neméhez (is) vonzódik, csak azt nekem nem szabad :D
Aztán, az első kapcsolatom során azon kaptam magam, hogy a barátommal rengeteget beszélgettünk, és ha szóba kerültek más lányok, együtt dicsértük őket, hogy milyen csinosak, kedvesek, stb, és igazából ő hozta fel, hogy talán nem vagyok semleges feléjük sem. Ezen elgondolkodtam, pár hét után igazat adtam neki, ennyiben maradtunk. Jóval később, mikor már véget ért a kapcsolatunk, megismerkedtem egy lánnyal, akivel aztán együtt voltunk egy jó ideig, és igazából nem is tudom tovább fűzni a történetet.
Neked annyit tanácsolnék, hogy próbáld meg elengedni azokat az elveket, amik gátolnak abban, hogy felfedezd magadban, mi az igazság. A biszexualitás nem fekete-fehér, tehát nem feltétlen azt jelenti, hogy egyenlő arányban vonzódsz a két nemhez. Csak lazíts, és remélem rájössz a válaszra!
22/L
Így születtem, bár nem volt még nővel kapcsolatom.
34, bi, nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!